Härliga helg !!

Haft en underbar helg och vilket väder det varit !! Startade lördagen med en löprunda med Jennie och Erika i kvarnberget, testade en bit barfota idag med, härliga tider =D vi körde några styrkeövningar oxå ! 
Sen började jag och Johan med altanen som skulle slipas, oljas, slipas och oljas .... eviga upprepningar men de var nödvändigt om man inte vill ha stickor under fötterna !
Hann rätt långt faktiskt innan de va dags att ta på sig cowboystassen och dra vidare till Frida och Pär på förfest !! Snacka om en lyckad westernfest dom anordnat, och Löfvenius familj är ju bara sååååå himla bra på att showa!! Helt otroligt =) 
 
Idag fortsatte arbetet på altanen som faktiskt blev klar ! 
En av stackarna som var och städade efter festen kom hit med paniken i blicken och undra hur sjutton dom skulle få golvet rent =O Jag följde dom dit och tog fram min kära skurmaskin och lånade ut till dom ! Så imorgon återstår de att se hur rent dom lyckats få de =) Var även iväg på Värdshuset och åt lunch med Jennie och Marcus... helt OK bakisdag med andra ord och fortsatt underbart väder !
 
Svärisarna vär även hit och hämtade Ceasar (hunden) som varit hos oss i helgen då dom varit borta. Farmor hade köpt en sänghimmel till Denize på IKEA. Blev HUR mysigt som helst =) får se om hon sover i den sängen inatt eller om det blir spjälsängen.
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0