Måndag!

Igår var vi nedanför Maria o Eriks nya hus i Åbyn o badade! Så otroligt fint dom kommer få de. En fin liten strand med brygga just nedanför huset, kunde köra bil dit oxå vilket var helt perfekt eftersom man har så j*vla mycke packning när man åker på stranden! Kan tro man ska flytta... Barnen lekte jättebra utan bråk i typ 3 timmar! Kunde bara sitta o slappa o sola o bada =) Kommer bli helt perfekt om dom bygger bastu o grillring därnere, då kommer jag! =P Var in i huset o kikade oxå, var jättefint. Mycke garderober o förrådsutrymmen, sånt behövs! Kommer bli super för hundarna oxå.
Maria syster o Johannes kom förbi oxå så vi drog till Bygdsiljum på Westmans för vi tänkte fika men de blev mat istället. Hade tänkt grilla på kvällen men de gled ut i sanden, var rätt trött efter en dag i solen! Mattias som låg hemma o vilade hela dagen blev lite besviken när vi inte skulle grilla! Han kom hem 5.30 från Umeå på morgonen så de är inte undra på han var sliten =P

Har jobbat hela dagen idag, sen kom mamma förbi o for iväg med barnen och Mattias for o såg Bjurfors-Burträsk spela så jag passade på att cykla runt Neboträsket. Var välbehövligt, känns som jag inte rört mig på JÄTTElänge! Skönt när de är gjort! Blir fotbollsmatch imorn på Burträsk på IP kl 19. Hoppas ryggen håller, sista matchen innan uppehållet!

Sol värme o bad =)

Satan så varmt de var att städa bussar igår =/ Fick mer eller mindre panik o ville typ kasta av mig alla kläder o hoppa i duschen. Nä fy vad hemskt de var! Sen var man ju något avis på alla som va lediga o fick vara på stranden, ville oxå!

Var till Katrin igår kväll o drack vin o baja päron. Vi spelade kubb tjejerna mot killarna, blev lite gruff om reglerna men de löste sig! Blev 2-2 i matcher. Spelade även "med vilda gester"(hur stavas de?ja ni fatta vad ja mena) Där vann vi överlägset! Kul som fan. Senare på kvällen blev de ett dopp på lillsand, Katrin hade förlorat i minigolf mot killarna tidigare så hon skulle bada som straf o jag hakade på =) Var riktigt varmt. 

Var lite småseg imorse men vi tog på båten till långnäset, hur skönt somhelst. Var inte så farligt varmt idag. Tobias badade hela dagen, Eddy är lite mer av en badkruka, fast de är rätt skönt då slipper man springa efter han i vattnet hela tiden o va rädd han ska drunkna! Han vill dock att vi ska bada med han hela tiden, är riktigt varmt i vattnet nu, helt otroligt vad fort de värmts upp. På midsommar afton hade jag vinterjacka på sig o nu en vecka senare svättas man bort. Härligt att sommaren kom tillslut! Trist bara att måsta jobba =/ 

Imorn hoppas jag på sol så då blire beachen, får se om jag åker på långnäset eller bonnstan. Mattias åkte på wheels i Ume ikväll så vi får se hur fräsch han är imorn ;) 
Nu ska jag gå ner o svettas lite!  

"Sjuk"

Var ju hos Granlund i tisdags så jag var hemma från jobbet igår, skönt! Följde Maria till stan o tokshoppa =P Kändes lite fel att vara på stan o shoppa när man var hemma från jobbet ?! Men de är ju inte lika ansträngade för ryggen... dvs om man inte handlar lika mycke som jag *haha* Fick upp ett riktigt il, sen var de ju rea oxå + att jag fått presentkort av Mattias på H&M. Fanns jättemycke o billigt var de. Hitta skor till mig i Tobbe oxå, Värsta snygga skorna köpte jag till Tobbe, skulle vilja ha dom själv! Ska lägga ut kort.

Sen efter middagen så åkte vi och bada i tjärn med Erik,Maria o barnen. Alla bada utom Jag o Maria som satt på stranden o såg på =) Var riktigt varmt o skönt ute, ville inte bada eftersom granlund tejpade ryggen!






Saga






Lilla "Stybbe" 1 1/2 vecka

Hatar bussar... *suck*

Känns sååå tungt, tyckte de gick så himla bra att städa förra veckan men igår o idag känns de pest o pina =/ Hur ska jag orka 7 1/2 vecka till ? Chefen är skitbutter oxå...går inte att prata med anser jag. Var hyffsat jobbigt att ringa dit idag o berätta att jag inte kommer imorn för jag har varit hos kiropraktorn o han tyckte jag skulle vila. Var rätt mycke fel i bröstryggen, får se om jag måste överväga att sluta med fotbollen ? Känns inte heller kul...vad ska jag då göra ? Ligga hemma o jäääsa.. ? Han lät i alla fall INTE nöjd. Så livet käns lite småtungt just nu, vill helst vara ledig, känns även lite tomt utan hund så jag längtar tills Stybbe kommer =) Lite positivt i alla fall..

Var på Midsommartravet i lördags o jag lyckades hålla mig relativt nykter *tjohooo* Äntligen en fylla utan minnesluckor o ångest =) Trodde de var ute med mig ett tag där! Var rätt skoj på travet, åkte till Jonny o Elin o grilla före sen träffa vi Jenny o Magnus på travet o gick runt med dom. Träffade en del känt folk men trodde jag skulle träffa fler. Men nöjd med kvällen ändå, lite sent hem kanske!
 




Tobias byggnadsverk =)



Midsommarafton!

Bodil har nu flyttat till Emelie, hon hämtade henne i torsdags. Hon hade köpt ett koppel med Bodils namn ingraverat på *gulligt* plus att hon sytt en filt o även köpt en tröja. Bodil kommer få de så bra, "Gódagarn" Hon fick även ta med sig maten som jag nyss köpt, finns ingen anledning att jag ska ha kvar de hemma. Är ju ett år kvar innan Stybbe kan äta de!

Tobias och Eddy fick följa med farmor o farfar till Umeå i onsdags för dom skulle skjutsa hem Jonte. Eddy hade lite otur o ramla från studsmattan, ser inte skönt ut! *stackarn* Ser ut som han har tänder på läppen!



Igår var de midsommarafton =) Började dagen med en löparrunda i skogen, skönt. Sen åt vi lunch o åkte ner till bonnstan, barnen fick hoppa hoppborg. Var 5 hoppborgar så dom var helt saliga! Var väl där 2 timmar ungefär, han gå runt en sväng o titta på allt annat också. Mattias köpte varma chips o en dricka o Tobias fick fiska i fiskdammen. Han fiskade upp en fotboll vilket passade perfekt, för han har önskat sig en sån. Är mycke bättre att dom får grejer än godis tycker jag. Sen åkte vi hem en sväng o bytte kläder och drog vidare till Micke o Annicas stuga i Bjurön. Var ute vid havet o grillade grillspett o hade de mysigt. Blev ganska bra väder, väldigt kallt men inge regn i alla fall. Barnen blev aningen blöta eftersom jag glömt stövlarna! Dom lekte i och vid vattnet i 5 timmar utan gnäll! Snacka om att vatten är spännane. Är jättefint där ute vid havet, vi var alldeles själv på den lilla stranden. Ska lägga ut lite bilder.







































Bodil åker till Emelie

Nu är de bestämt, Emelie köper Bodil av Maria. Hon hämtar henne redan på torsdag för hon var ledig några dagar då. Har inte så mycke tid med henne nu när jag kommer hem så sent på aftnarna. Är givetvis blandade känslor, kommer sakna min lillkicka =( Men hon kommer få de så bra hos Emelie, hon har verkligen tålamod med henne som jag ibland inte har. Sen älskar hon den hunden, känns så kul att få göra någon så glad =D
För mig blir de att ta Doris valp i mitten av augusti, börja om helt enkelt. Hoppas på en grovare hund den här gången. Namnet på den lilla blir Styrbjörn som Mattias verkligen vill! Hade egentligen tänkt han skulle heta Hälge men Mattias får välja den här gången. Mattias föräldrar hade en golden som hette Styrbjörn när han var liten, hunden har till o med en egen gravsten! Därav namnet... Kommer nog bli "Stybbe" man säger. 

Har jobbat 2 dagar på buss nu , var faktiskt inte så hemskt som jag trodde. Tiden går otroligt fort när man jobbar =) Vi är 5 st som städar, jag o en till städar en buss tillsammans. Riktigt trevlig tjej =) En buss tar ca 1 1/2 dag att städa, är rätt mycke slit o konstiga ställningar o trångt o jävligt så vi får se om ryggen sparkar bakut! Hoppas att jag ska orka med 9 veckor, får ju mjukstarta med en 4 dagars vecka. Chefen verkar lite svår att prata med tyvärr =/ Frågade om jag inte kunde jobba in o sluta tidigare på fredagar, kommer till jobbet halv 7 sen sitter jag o väntar en halvtimma ? Lika bra att börja jobba direkt så hinner jag med halv 3 bussen på fredagar. Inte så kul att komma hem 17.15 varje dag! Han gick i alla fall med på de men lät sur o sa att ingen annan fick göra så ? Fattar inte varför, vi gör ju vårt jobb ändå! >( Jaja.. fick ju som jag ville i alla fall.. glad att jag frågade. 

Nu ska jag krypa isäng, är helt slut!  

Vännäs=regn!

Har varit i Vännäs på hundutställning hela helgen, varit supermysigt att bo i husvagnen =) Kunde dock ha varit bättre väder! Men vi hade trevligt ändå. Ställde ut Bodil bland annat...visar sig som jag o Maria befarat att hon är alldeles för lite o tanig =( Duger inte i avel så vi har bestämt oss för att sälja henne... hoppas innerligt att Emelie köper henne. Lät så på henne igår i alla fall. Vill inte lämna bort min lilla tjej till nån jag inte känner =/ Känns lite mer vemodigt nu än igår när vi pratade om de. Men jag vill ha en kraftigare hund som duger till utställning o avel, hoppas på Doris valp (är bara en i hennes lilla mage) ska vara nått att ha. Bodil är en supertrevlig sällskapshund som gillar att jobba. Behöver dock mycke järngympa annars får hon en aning damp! Vilket har stört mig lite men hon är väldigt lydig o snäll =) Lilltjejen min...vet dock att hon skulle få de super hos Emeli, hon ÄLSKAR Bodil!
 




Börjar på buss imorn, känns lite pirrigt! Hoppas så att de inte ska vara supertrist! Kommer bli en jobbig sommar då...


Nu ska jag gå ner till barnen en stund!

Kalas ! =)

Har jävulst ont i låren idag =/ Har nog tagit i lite för mycke med träningen. Kan knappt gå ner för trappen! Får smörja lite "jenka" på låren få se om de släpper, hade ju tänkt fotbollsträna imorn!

Tobias har haft barnkalas ikväll....är HELT slut! Jäklar vad barn, framförallt pojkar, lever om när dom leker. Sen har vi ju inte så stort heller. Men kul hade dom =D Fick glass o strössel o godis o chokladsås. Dom satt i alla fall stilla o åt glassen, sen satt dom i soffan o såg film när dom fick godis. Men före de vill jag lova att INGEN satt still o INGEN va tyst! Gick ändå bra, inget gick ju sönder. Men dom busarna smet ut flera gånger i regnet o hoppa studsmatta *morr*  









Jobbar å sliter!

Har jobbat 2 dar nu med Ida...kan ju säga att vi är inte särskilt duktiga på att hålla oss från smågodis när vi jobbar tillsammans *skratt* Men de är ju gott! Frågan är bara om vi blir smalare.... ? Vi var i alla fall duktiga och sprang runt sundet idag, gick rätt tungt eftersom jag var på fotbollsträning igår. Kände att låren var stumma, körde staffetter på träningen *ajajaj* Går i alla fall rätt bra att jobba, jobbar för Camilla i veckan för hon är i Danmark. Nästa vecka börjar jag i stan o städar bussar *suck* inte särskilt peppad =/ Hoppas de inte är så jobbigt i alla fall!

Mattias har varit o kört på balen idag, han körde Ronny Sandgrens barn. Min gammla lärare =) Jag och barnen passade på att köra häst när han lix var borta. Har aldrig provat ta med mig båda 2 i vagnen själv så de var lite pirrigt. Är mest rädd att dom ska vara i vägen medan man selar, tänk om hästen skulle sparka eller trampa på dom ? Men de gick såå bra, var superduktiga bägge 2, stod utanför stallet o tittade på. Sen satt dom på en hink i botten på rockarden hela tiden. Inget gnäll heller, var lite rädd att dom skulle bli less så jag körde inte så långt, men de verkar som dom trivdes vagnen.Blir helt klart fler gånger! =D

Lägger upp bilder från barnens kalas som vi hade i söndags. Slog ihop kalasen eftersom Eddy fyller år om 2 veckor. Så de var en fullspäckad bakissöndag ;P Ska ha barnkalas för Tobias imorgon, han längtar! Har varit o köpt glass,godig,kex o balonger idag =D Ska ha kameran laddad då så jag kan lägga ut lite kort! Fick nämligen slut batteri i söndags så därför blev de inte så många o inte så bra bilder!  Lägger även ut bilder från Åbysloppet.



Mattias Cadillac



Ser man nå hurtig ut?? =D



Julia o Tova var i mitt lag o sprang 3 km sträckan!



Tobias blev så glad över sitt nya påslakan, Han älskar svart o döskallar!



Eddy tyckte de var kul att öppna paket oxå =)

Klassfest igår...trött idag!

Kan ju säga att man hann bli jävligt full igår med =/ Men inga skandaler vad jag vet! Fattar inte vad jag sysslar med nuförtiden...2 helger i rad med alldeles för mycke dricka...Skyller på Jenny som tipsade mig om att ta med pluntan *skratt* Var i alla fall jättetrevligt igår, var ganska många från klassen där =) Får se om Lisa vågar sig till åbyn o rida efter gårdagen ;) Hon kanske blev avskräckt när jag blev lite rund under fötterna ? Har haft en aning ångest idag men de blev bättre efter jag prata med Linda som var någorlunda redig i huvet som sa att jag skött mig bra! 

Försovde mig imorse oxå..skulle ju o springa åbysloppet! Vakna 10 när Camilla kom så de var bara att kasta i sig frukost o fara. Sprang mina 4 km, kändes tungt! Hade vari bättre om man INTE var bakis! 

Har haft kalas för barnen idag oxå, Tobbe fyller ju 4 år idag. Grattis grattis!! Lill killen som blivit så stor, tiden går så fort...
 
Nästa helg blir de att fara till Vännes med husvagnen o ställa ut Bodil. Längtar! Älskar att bo i husvagn, så jävla mysigt =) Kan säga att de blir inte nå storsupa nästa helg! Får nöja mig med ett vinglas eller två...

Nä nu ska jag gå ner o samla ihop barnen så dom får gå o sova, själv ska jag se film o äta popcorn!

Stan idag...

Ska försöka åka in till stan själv med båda barnen idag...kan bli kämpigt! Måste köpa nya fotbollsskor, mina gammla är lite trånga så jag har fått världens skoskav efter matchen =/ Fötterna verkar ha växt efter graviditeterna, de sägs ju att dom kan göra de! Sen tänkta jag väl eventuellt kunna gå in på nått fler ställe ?

I förrgår lyckades jag på nått vis radera alla kort jag hade på blogger *morr* Har suttit o lagt in alla på nytt igen, svårt att minnas vilka kort som var vart. Hat några kort kvar nu, men fan va onödigt o fan va jobbigt!!

Ikväll äre fotbollsträning så jag få testa mina nya skor då...om jag hittar några. Ska bli skönt att träna, har inte hunnit träna sen matchen!

Jobbade igår oxå. Fick även ett brev får A-kassan, jag gick ju ut o jobbade extra 3 dagar i april o då måste dom ha arbetsgivarintyg på de ?! Blir så j*vla irriterad, dom vill ju inte att folk ska gå ut o deltidsarbeta. För när 75 dagar av stämplingsperioden har gått så förlorar man på att gå ut o jobba. Jobbar jag då en måndag så får jag inte stämpla resten av veckan ? visst är de sjukt...sen får man ju inte tacka nej till jobb heller,fast man förlorar på de. Tycker de är bättre att man kan jobba extra så man håller en fot inne på flera ställen om de skulle bli nått jobb ledigt?? Sjukt!

Nu ska jag gå ner o fika sen blire STAAN!!

Här är ett kort från Bursiljum, har inte en susning om o när de blev taget!!



Jag o "Järven"

Kort kort o kort =)

Idag har jag varit flitig, imorse körde jag häst sen sotade jag pannan, for på banken, handlade, hämta barna på dagis, rensa i rabbaterna, flytta en blomma, tog fram alla stenar som legat som en ram runt dammen men som blivit begravd i gräset blev riktigt fint när man fick rensa runt dom, la lite grus under så dom skulle komma upp lite =) Men slut blir man. Har varit på dagisfest ikväll också. Nu ska jag lägga ut en massa kort, var så länge sen!



Matte o barnen, var typ de bästa jag kunde få. Mattias vägrar le på kort!





Leker "-Kom nu alla mina små kycklignar"





Tobias och Stina



Kusinerna



Pappa o Julia



Familjen Berglund



Tyra



Betty



Ni kan ju räkna ut vart de där bar av....



joo du gissa rätt....i lerpölen ;)



Alla barn trivdes i leran!

Nu blir de inga fler bilder idag, är nog jobbigt för er att titta på alla dom jag lagt ut =)

Match!

Har jobbat med Ida o städat idag, var ett tag sen man jobba nu men de drar ihop sig...sista veckan av ledighet *ångest* =( Men jag hoppas de inte är alltför hemskt att städa bussar =/

Har spelat B-lagsmatch ikväll. Vi vann med 9-0 mot nysätra, tyckte riktigt synd om dom! Har jävligt mycke skavsår på högerfoten oxå kan jag tillägga!! Spela HELA matchen=jobbigt... men kul =) Spelade back, börjar känna mig riktigt hemma där faktiskt. Första halvlek kändes de som att jag mest irrade runt men sen hitta jag positionen. Mattias o hans försäldra o barnen var o såg match, kändes lite pirrigt ;) Får se om jag kommer mig upp imorn.

Var ju i Bursiljum i lördags men de vill jag helst glömma!! Eller kan väl säga att jag inte minns särskilt mycke..?! Hatar att få sånna bläckor, får sån jävla ångest dagen efter, men hade tydligen inte skämt ut mig just nått, men jag minns ju inte vem jag prata med o om vad.. *pinsamt* 

Nä nu ska jag gå och sova!!  
RSS 2.0