Söndag....

Veckorna formligen springer iväg! Onsdag var det underbart väder så jag och Johan grillade och tog ett glas rött på altanen, märkte dock att myggj-vlarna hittat fram så de var bara att gå in !
 
I  torsdags var vi en snabbis till stan för att köpa presenter till grabbarna som fyller år snart(!!) hittade det mesta hoppas jag =) sen hade vi sommarfest på jobbet med grillbuffé med tal och allt, mycket trevligt =) synd bara att man jobbade så man var mest i köket/disken!
 
I helgen har vi ÄNTLIGEN dammat av husvagnen och varit i Piteå på "husvagnsförsta"! Så underbart det är med husvagnslivet !! Har haft de hur bra somhelst, umgåtts med trevliga människor, tränat, grillat, druckit vin, barnen har badat i havet ....har i alla fall SJUKT mycket träningsvärk efter gårdagens bootcamp al'a Jimmy !! Sen i eftermiddag hade grabbarna sin första fotbollsmatch, förlust med 18-1 mot Sunnanå meeen dom kämpade bra och det var ju första matchen. Eddys matchtröja var så stor så det såg ut som en klänning, haha. 
 
 
 
 
RSS 2.0