Morsdag

Grattis på mordag alla mammor =) å STORT grattis till MIN mamma =D 
Hoppas alla haft en underbar dag !

Nu är långhelgen över, haft de riktigt bra och bra väder har de varit ! Fredag blev de cykling runt sundet och tabata på gräsmattan med Camilla, sen på kvällen hade vi tidig morsdagsmiddag hos Victoria med smörgåstårta =) 
Lördag fick jag ett tokil och tog med barnen och tittade på undulater ! Vi blev förstås sugna och skaffade fram en bur och for och hämtade 2, helt galet!! Så nu har vi utökat familjen =D sen på kvällen kom Ida, Tom och barnen förbi, vi drack lite vin o satt och surrade, supermysigt ! (med lite fågelkvitter i bakrunden) 
Idag åkte jag och barnen till stan och köpte lite grejer till fåglarna, kläder, åt på Max och bara myste helt enkelt =)

skrev detta i söndags men publicerar nu =)

 

 

 

 

 

 

 

Onsdag!!

Grabbarna är här igen (LYCKA!) men det blir genast ett annat tempo i huset....men ganska skönt med lite fart och fläkt och Denize har någon att springa efter. Det syns att hon blir så otroligt glad när hon ser dom <3 
 
Har haft fullt upp idag, grabbarna har haft fotbollsträning och jag hade tur att få barnvakt. Skulle egentligen på tabatan på badhuset, men vilken besvikelse när den blev instäld =( Jag som var så peppad ! Blev i alla fall en promenad runt sundet =) Sen duschning av grabbarna och isäng. Sen vi tog hem husvagnen så har grabbarna flyttat ut i den, och jag förstår dom ! GUUUUD va mysigt de är att sova där, längtar till nästa helg då vi har "husvagnsförsta" har inte bestämt var en men nånstans blire! 
 
Denize verkar INTE vilja somna ikväll! Klockan är snart 21.00 (!!) och hon sover inte. Hon lär ju vara dödstrött imorgon för hon är verkligen ingen morgonmänniska =/ eftersom dagis är stängt fredag så kommer jag jobba imorgon (är annars ledig torsdagar) men då får vi långhelg istället =) 
Nu verkar hon somnat i alla fall och klockan är 21.01....ALLDELES för sent för en bebis !
 
Hade varit skönt att vara tillbaka i Mexico nu, inga måsten, ingen matlagning, ingen städning, ingen tvätt...BARA slappa =D
 

Måndag!

Jaha, ny vecka nya möjligheter som man brukar säga ! Johan har åkt iväg och jobbat, alltid lite tomt och trist =( men tiden brukar gå rätt fort, särskilt nu när man jobbar.

Själv har jag jobbat idag och sen varit en sväng till Helena på junta. Hade ju Denize med mig så det blev inte så länge, men kul och ses en stund =) Hon hade i alla fall Alicia och leka med så hon var nöjd.
Får stolt säga att hon blev så slut att hon somnade i sin växasäng med nya sänghimmeln för första gången =D Får se hur länge hon ligger där !
 
Stackars Denize ramlade ur vagnen igår och slog såklart bakhuvudet i asfalten =( tur i oturen så tog ryggen i först.....men fyyy vad obehagligt det är när dom slår huvudet och rädd blir man ! Men hon verkar inte ha tagit någon skada av det i alla fall. Ser nog värre ut när det händer. 
 
Längtar efter mina älskade grabbar som kommer på onsdag! En vecka kan ibland kännas såååå länge <3



 
 

Härliga helg !!

Haft en underbar helg och vilket väder det varit !! Startade lördagen med en löprunda med Jennie och Erika i kvarnberget, testade en bit barfota idag med, härliga tider =D vi körde några styrkeövningar oxå ! 
Sen började jag och Johan med altanen som skulle slipas, oljas, slipas och oljas .... eviga upprepningar men de var nödvändigt om man inte vill ha stickor under fötterna !
Hann rätt långt faktiskt innan de va dags att ta på sig cowboystassen och dra vidare till Frida och Pär på förfest !! Snacka om en lyckad westernfest dom anordnat, och Löfvenius familj är ju bara sååååå himla bra på att showa!! Helt otroligt =) 
 
Idag fortsatte arbetet på altanen som faktiskt blev klar ! 
En av stackarna som var och städade efter festen kom hit med paniken i blicken och undra hur sjutton dom skulle få golvet rent =O Jag följde dom dit och tog fram min kära skurmaskin och lånade ut till dom ! Så imorgon återstår de att se hur rent dom lyckats få de =) Var även iväg på Värdshuset och åt lunch med Jennie och Marcus... helt OK bakisdag med andra ord och fortsatt underbart väder !
 
Svärisarna vär även hit och hämtade Ceasar (hunden) som varit hos oss i helgen då dom varit borta. Farmor hade köpt en sänghimmel till Denize på IKEA. Blev HUR mysigt som helst =) får se om hon sover i den sängen inatt eller om det blir spjälsängen.
 
 
 

Fredag och grillning hos Nina o Jon

Imorse när jag vaknade trodde jag det var måndag ! ....men ack vilken lycka då jag insåg att de var fredag =)
 
Har varit hos Nina & Jon och grillat och druckit vin i solen, underbart väder !! ....å så länge sen vi sågs ! Men det brukar bli oftare när sommaren börjar nalka och folk tinar fram! Man har ju en tendens att gå i ide på vintern, Sen har ju Nina & Jon fått bebis för 1 månad sen så de har nog varit en omtumlande tid (trotts att de är 4:e barnet i ordningen) lite bökigt innan man lär känna barnet och kommer in i rutiner.
 
Imorgon bitti blir det löpning i Kvarnberget, var på en sjukt inspirerande föreläsning med Jonas Colting i Umeå i tisdags så nu är man tokeggad på att springa !! Och han har öppnat ögonen för barfotalöpning, testade en bit i skogen i onsdags och det var helt UNDERBART!!! Rekomenderar ALLA att testa, löpare lr inte, spelar ingen roll. Dock får man vara jätteförsiktig i början och springa korta sträckor utan skor. 
 
Nä nu kallar sängen !!
 
 
 
 

Long time ....

Nu var de riktigt länge sen jag skrev =/ har nog inga läsare kvar är jag rädd ?! 
Funderar i alla fall på att börja om och skriva för min egen skull =) 
Lite som en dagbok med lite bilder och diverse som kan vara roligt att läsa i framtiden.
 
Har hänt en hel del sen sist....köpt hus, blivit 3 barnsmor, gift mig .... ja en MASSA saker! Skulle ta en evighet om jag skulle radda upp det så jag börjar helt enkelt om på nytt ...
 
Idag har ÄNTLIGEN sommaren anlänt !! Första dagen jag suttit och svettats i solstolen HELA dan=UNDERBART !!! 
 
Har varit på utvecklingssamtal med Denize (1 1/2 år) idag, verkar stortrivas på dagis, vilket känns skönt =) Hon leker och tar för sig. Har även börjat prata en hel del, det bara sprutar ord ! .... några av dom: nöppna=öppna, duta=sluta, gocka=sockar....
 
Tobias och Eddy har blivit riktiga storkillar sen sist, fyller 6 och 8 år nu i Juni. Tobias går i skolan och Eddy börjar i höst (han längtar!!) Dom spelar hockey och fotboll och är med kompisar allt vad dom hinner och får =) Dom bor fortfarande hon oss varannan veckan, onsdag-onsdag, funkar super. 
 
Imorgon är de FREDAG !! =) Blir grillning hos Nina och Jon. Sen lördag blir det Westernfest på Burträskarnas hus ! 
 
Nu blir de lite bilder sen sova =)
 
 
 
RSS 2.0