Fullt upp ....

Hur ska jag ha tid att jobba?? Har ju inte ens tid att söka jobb =P ... Ikväll har jag flyttat ALLA mina kläder till lägenheten. Ojojoj.. de känns pirrigt, de närmar sig nu. Imorn hämtar vi sängen o på torsdag blire IKEA!!!!! =D
I helgen har jag fullr upp med foxtrot kurs, pubrunda o sminkparty! Så kanske blir de sönda till månda som blir första natten i lägenheten... spännande =9

Igår var första spinningpasset för hösten, har inte kört på hela sommaren så svettig blev man som vanligt! Känns skönt att få komma igång igen =)
Imorse blev de stavgång runt sundet med Frida, känns lite i benen från spinningen men inte så farligt. Kanske värre imorn. Efter prommisen kom Katrin o hälsa på en sväng. Åkte sen till Jonny o hämta mitt lönebesked, hade glömt att jag skulle få en till lön så de blev en positiv överraskning =) Var sen o städade på gummiverkstan, välbehövligt vill jag lova. Har inte städat där sen i Juni....o ingen annan verkar ha gjort de heller!! Men de blev fint till sist. Har även fått upp gardiner i ett rum nu =) Blir lite trevligare då !

KLART!!!

Nu har vi satt sista tapetremsan så nu äre bara städning o möbler kvar =DD Känns så otroligt skönt, har verkligen arbetat sista veckan *pust* Har även bestämt mig för att måla knopparna på köksskåpen i guld =) Så ja har målat dom 1 varv. Blir ett till sen får de vara bra =) Gud va FIIIINT de blir. Är verkligen STOLT över mig själv!!
På torsdag drar jag nog till IKEA o handlar lite grejer. Behöver lite lampor kan ja säga, är VÄLDIGT mörkt i lägenheten nu! Måste bli bättring på de. Sen ska ja ha en Byrå till hallen, mitt rum o barnens rum. Behöver även skohylla,hathylla o rumsbord....ojojoj listan blir låååååång.... tur ja ha släpen med mig. Ska försöka få med mig kameran så jag kan ta lite kort på lägenheten. 

Har som sagt inte hunnit med just nå mer än att tapetsera o måla...  

Lägenheten...

tar upp typ all min tid =P Men de går framåt, bara tapetsering kvar nu. Har kämpat som ett djur o målat o donat känns de som. Blev intensivt förra veckan. Men hur kul som helst nu när man börjar se lite resultat =) Är ju i princip inflyttningsklart nu, måste bara vänta tills ja får hämta sängen o soffan från Susse. Hon ska ha visning av sin lägenhet på lördag o tisdag så ja hoppas hon får den såld =) Sen ska ja köpa TV o TV-bänk av Erik o Maria så den är väl bara att hämta. Sen blir de en IKEA-resa nästa vecka hoppas jag!! =)) Sen inflyttningsfest....kommer nog bli lite folk...kanske förstör hela lägenheter *hahaha*

I lördags var jag,Tess o Linda ut o svira. Hur kul som helst. Vi åt grekisk pyttipanna före, gott som f-n...men jäklar va vitlök vi lukta sen *skratt* Vi var hos Tess före sen for vi på Balzac, de var ladies night där, gratis för tjejer. Men de var lite för ungt måste ja säga, så vi drog vidare på statt istället. Var lite bättre där =)

Söndagen åkte ja o handla täcken o kuddar o påslakan o grejer, mycke man behöver som man inte tänker på vill ja lova! Köpte även tapet till "fin-rummet" Så igår började vi tapetsera, är sovrummet o köket kvar =)

Bloggtorka!

Har fått lite bloggtorka måste jag erkänna, har inte känt suget att skriva =/ Ska försöka bättra mig. Sen har de blivit lite kort tagna så de blir inga bilder heller....ILLA!

Har i alla fall fått en lägenhet nu =)) 115kvm, en 4:a mitt i byn. Så nu ska jag vara där o arbeta så mycke jag bara hinner o orkar så jag kan flytta in. Ska tapetsera o måla i mitt sovrum, måla i barnens sovrum, måla lister o tapetsera i TV-rummet, tapetsera o måla boasering i köket, lägga klickgolv i TV-rummet o köket....så de är LITE att göra ;)

I fredags var jag,Tess o Linda på klubb 27, var tyvärr inte så kul ute =/ Var inte så många jag kände, men förfesten var SUPER, Tack brudar!! Fick hämtning i stan på lördan av min syster o Johan, de bar iväg på rusta o handla lite färg o grejer till lägenheten. Så jag började måka lite lister igår =) Sen bar de av till Katrin i Bygdsiljum på utflyttningsfest, var ganska tungt att börja om att dricka!! Men kul var de =) Sovde i mor o fars hus, dom var inte hemma dock.

RSS 2.0