Ingen ungdom längre...

Har jobbat med Ida mån, tis o torsdag i veckan. Haft hur kul som helst...vilket apberg =P Vi har typ ALLTID kul ihop. Fick tyvärr veta i torsdags att jag inte skulle få jobba i September, trodde ändå att jag skulle få göra de =( Blev ett hårt slag i ansiktet, nu går man ju arbetslös...o jag som ska flytta till lägenhet o allt. Men de måste funka ändå! Fick tips av Gisela att ringa Snidex så jag ska göra de imorn. Har inte gått nå papper från A-kassan än heller. Så man får ju se hur länge de tar den här gången!!

I fredags var jag i stan på matfesten =D Hur kul som helst! Åkte in vid 14 till Tess, var på stan o kikade o handlade dricka på systemet. Sen hem till henne o byta kläder o göra sig "vacker"...om de nu går ?! Var en riktigt trevlig förfest. De var jag, tess, Linda. Hade även Mattias o Jonte från Skebuss på förfesten, Jonte hade 2 vänner med oxå. Jonte hade med sig en Mintu...vilket kanske inte var en sån bra ide?! Med tanke på att hans fest sluta med spya o hemgång redan vid 21.00 =P Hahaha.. han som skulle supa mig under bordet! Dagen efter mådde hans sämst över att han druckit med chefen o lyckats supa sig själv under bordet. hahaha... Men kul hade vi. Vi andra for i alla fall på matfesten, synd att de regna, var så himla trångt i tältet =/ Vi drog en sväng på Olearys efter, sen blev de hem o sova!

Gårdagen blev lugn, var kvar i stan till kl 15 typ. Mattias komme med barnen till Tess för han skulle köra på bröllop så jag tog med dom hem. Vi åt våfflor sen åkte jag o handla lite godig o grejer till tårta sen hämta jag Stybbe. Blev en soffnötarkväll, rörde mig inte särskilt mycke, var helt slut efter fredan! 

Imorse fick jag sovmorgon =) Mattias gick ner med barnen o bakade tårta, fyller år imorn, vilket är HELT oväsentligt nuflrtiden. Har slutat fira de!! Har bara en dag kvar av min ungdom! Fick presenter oxå =) Idag blir kalas, Mattias syster kommer vid 12, då ska hon få klippa oss o få lite tårta. Sen ska vi åka in på matfesten, skulle vara lite aktiviteter för barn där idag. Sen blir de kalas i afton oxå, då kommer mor o far o syskonen med respektive =) 

 

Ajajajaj...galopp på travbanan =/

Varit i Boden på lunchtrav med syster. Gick inge vidare tyvärr =/ Hon gick hur bra som helst, låg i tredjespår o skulle dra förbi alla. Men då trampa hon sig stackaren så de blev galopp, hamna ju givetvis lååångt efter då, men ställde sig o lyckades få 2000 kr i alla fall. Men kändes trist när hon var såå nära =((

Matchen igår gick oxå åt helvette... spela som en kratta, gjorde inget rätt kändes de som =( Så vi förlora o därmed var seriesegern borta...sista matchen med U-laget =((

ååhhhh ... bara jävla motgångar hela tiden...

Blääää ...

Har haft en riktigt trevlig helg må jag säga =) Var ute med husvagnen i fredags med mor,far,viktoria,lars o barnen. Vi for uti skogen, till selsänget. Snacka om skogen, var tvungen stå på bordet för att kunna prata i mobilen *skratt* Men trevligt hade vi, drack vin o åt god mat (kanske lite väl mycke vin) Älskar att vara i husvagnen, finns de nå mysigare ?! Så mysigt att sova i särskilt om de regnar =))
Sen på lördagen åt vi frukost o lunch innan vi begav oss hemåt. Tobias ville INTE åka med mamma, vilket inte var helt oväntat. Så han fick åka med Lars o Viktoria senare. Åkte i alla fall o lämnade Eddy i sundet hos farmor o farfar, åkte hem, bytte kläder, sen kom Sara. Vi gick ner till byastugan för att delta i kyrkloppet, låter kyskligt men har inget med kyrkan att göra. Man ska bara gå el löpa kyrkstigen till Renbergsvattnet, var ca 70 pers som deltog, dock bara jag o Sara som sprang! Vi klarade de på ca 40 min, 6,5 km. Är bitvis rätt dålig stig att springa på, man får passa så man inte snubbblar på nå rötter! Känner mig nöjd med tiden =) Var otroligt bra väder att springa i. Sen när vi kom fram tog vi fika, alla som gick kom ju typ 40 min efter oss så vi var rätt ensama ;) Men vi fika ändå sen fick vi skjuts av Marina hem.
När jag kom hem hamnade jag i soffan framför datorn, vilket sällan brukar gå bra!! Orkade typ inte ta mig ner till duschen, men efter ca 40 min var jag tvungen eftersom vi hade Juntafest på kvällen o vi skulle vara där 16.30 o klockan var 15.45 innan jag kom mig in i duschen!! Stres stress stress...tur att man är snabb så jag hann i alla fall =)
Väl framme på festen så börja vi med stafett-kubb, var riktigt kul. Förlora tyvärr =( Vann 1 match o förlora 2... Sen gick vi in o satt oss, hade lite lekar, bland annat singstar...vilket jag givetvis ägde i!! Så de vann vi i alla fall =) Sen var de mat, exotisk bricka en massa prat o dricka ;) Blev även lite kort tagna på kvällen som kanske inte bör lämnas ut till allmänheten, men kul som fan hade vi =)) 

Idag har jag jobbat med Ida i Burran, lite förvirrad är hon allt ;) Men de vet vi ju! Hon skulle nämligen på möte i stan så hon åkte iväg dit, men ingen annan var där...hon hade nämligen tagit fel på en månad *asg* Hon är för rolig! Så de har vi ju skrattat en hel del åt idag. Ja mena, köra in till stan helt i onödan ?! 
Har oxå fått veta att de inte ser så ljust ut för mig om jobb på buss, vilket känns skit!! Ville ju verkligen ha de.. Verkar som facket lagt sig i o nån som redan jobbar där ska ta de =/ Är ju inte 100% klart än men jag tror de kommer bli så, så nu får man gå runt o va arbetslös istället =(... 

Nu ska jag laga mat o ladda för match, är tyvärr inte så sugen som jag brukar. Känns som jag har en förkylning på G i kroppen =/ Men har inte tid att vara sjuk nu. Ska jobba ond o tors o imorn ska jag o syster till Boden o starta Hamlinn! 

Arbetslös=värdelös...eller?

Har vari på arbetsförmedlingen 2 ggr i veckan plus att jag ska dit nästa vecka?? Va fan driver dom med mig? All ersättning från försäkringskassan kommer ju gå till bensinpengar typ. HATAR arbetsförmedlingen. Fattar inte riktigt hur dom funkar. Var dit i måndags o skrev in mig, fick sitta i kö i 2 timmar typ!! Sen när jag väl kommit mig in till en handläggare...nä då ska jag måsta dit på onsdag på en gruppträff!!!! Men VA! Varför kan man inte bara ringa o anmäla sig? For i alla fall dit på onsdan på gruppträff, samma jävla träff som jag var på för 10 veckor sen? Kan dom inte bespara en från detta helvette!? Sen ringde min handläggare idag o ville ha ytterligare en träff på torsdag kl 10 ? Vad ska vi göra då? Hoppas verkligen jag får jobbet på städ så jag slipper de här...





Kräftskiva







Arbetsförmedlingen imorn!!

Nu är "kräfthelgen" gjord o man lever *haha* Ifredags var vi o fiskade på fredriksberg. Var mysigt att sitta där vi elden o grilla korv o pinnbröd =) Ble v inga lekar som de var planerat men vi hade ju kulit ändå!Blev väldigt kallt dock...hurv!! Märks att sommaren börjar vara över. Men vi klarade oss från regn i alla fall. Var sämsta fiskeåret på länge, fick bara ca 50 st, brukar få över 100. Hörde att de flesta fått lite så de var är nog dåligt om kräftor i år. Får hoppas att dom kommer igen till nästa år!!

Lördag var de dax för kräftskiva ute i bränna hos Micke o Annica, vi har köpt in ett stort partytält till "kräftföreningen" Var riktigt stort o bra, höll bort blåsten. Hade ju tur med vädret även då. Var lite skurar på kvällen men då hade vi ju tältet att gömma oss i =) Spelade riddarspelet efter maten, så vi spela tjejerna mot killarna om disken...gissa vem som förlora...jo vi, FAN!! Mitt fel dessutom, lyckades träffa kungen, jävla klantarsle!! Men men.. finns ju diskmaskin så de var inte så jobbigt. Blev rätt mycke drucket som vanligt, alldeles för mycke snaps. Ska komma ihåg till nästa år att man bara behöver dricka vatten till, för snapsen räcker gott! Trevligt var de, går alltid ut hårt med mycke visor o snaps till middan! Drack 2 glas vin till, men de var STORA glas! Sen fick Isak för sig att hoppa av hos oss när vi åkte hem så han sov mellan oss i sängen. Han o Mattias låg i sängen o "spela allan" mitt i natten *snark* Gick ner o såg Dirty Dancing vid halv nio, länge sen jag såg den!

Imorgon ska jag in på jobbet o hämta arbetsgivarintyg, sen ska jag hälsa på Linda en stund för att avsluta på Arbetsförmedlingen!! Satan så tråkigt de är att vara där... men man måste ju. Hoppas även få veta om jobbet i veckan. Ska ju på skolan på torsdag på inskrivning få se. Måste göra de om jag inte fåt jobbet...men jag hoppas hoppas hoppas!!!! Ska lägga ut bilder från kräftskivan senare när jag sitter vid den andra datorn. Går betydligt snabbare, sen blev de en hel del kort igår!

Fredag!!

Har jobbat sista dagen nu, känns skittrist. Trivdes så jävla bra. Men ska eventuellt jobba för Tessan som går på havandeskapspennening i Oktober. Jag hoppas verkligen jag får jobbet!! Alla på jobbet verkar vilja att jag ska jobba oxå =) Känns ju kul att vara uppskattad på jobbet i alla fall. Även om Anders låtsas att de ska bli så skönt att jag slutar *skratt* Hoppas få besked av Tyrannen snarast så jag vet om jag ska gå skola eller ej. Är kanske dumt att skippa skolan men jag jobbar hellre än går i skolan. Får söka in när jag jobbat färdigt =) Då har barnen blivit lite äldre oxå, är ju både för o nakdelar med de oxå! Då ska dom väl börja med fotboll o allt sånt. Men men... får ta de sen! Har ju inte fått jobbet, ligger tyvärr inte så himla bra till =/ ...

Ikväll blire kräftfiske i byn. Vi ska hålla till på Fredriksberg hos "Den vite". Han har visst laddat upp med alla möjliga spel. Ska bli kul. Hoppas Tess tittar förbi efter jobbet oxå =)

Nej nu måste jag ta hand om kaoset i huset... barn som skriker omvartannat o en stressad matte som ska fara iväg...

Vinst mot Morön!

U-lagsmatch igrå mot Morön, slutade 3-0 till oss. Matchen började kl 21 på Norrvalla vilket jag tyckte var lite sent men de gick ju bra ändå. Börjar vara riktigt mörkt på kvällarna nu, ganska mysigt men känns som jag inte hunnit med sommaren =/ Har ju jobbat hela sommaren! Men har trivts super på jobbet så man ska inte klaga =)
Sovde hos Linda igen, hon är en klippa!! Var på stan o shoppade presenter till Viktoria,Johanna o Fridas nya tillskott, Sen åkte vi hem till Linda o laga middag. Lax *mums* Sen for vi till Frida o Markus o tittade på tillskottet =) Gud så små dom är... otroligt. Hann tyvärr bara in 10 min för matchen började! Stadsturen o middagen hos Linda drog ut lite på tiden. Men jag hann ju kika på han i alla fall =) Får åka dit nån fler gång.

Ska åka ner till Burträsk o se Rebecca o hennes KAIF Spöa skiten ur Burträsk hade jag tänkt. Ska bli kul att se lite fotboll!

Fika hos Victoria!

Har varit o äti tårta hos Victoria ikväll, hon fyllde år igår. Var meningen vi skulle dit igår men då följde jag Camilla,Lena o Ida ut på långritt istället =) Var hur skönt som helst...var jättelänge sen jag red. Trodde Camilla skämta först när hon skrev o fråga om jag ville rida Sally, har typ aldrig ridit henne. Hon är lite speciell, men de gick super =) Camilla körde Hamlinn, har de inte så bra i fogarna nu så hon ska inte rida så mycke. Var ute nästan 2 timmar så man känner de i kroppen idag! Fast inte så mycke som jag trodde.

Tobias har sovit hos mormor inatt o stackars Eddy har frågat efter han hela dagen. Han borde tycka de är skönt när han får ha allt för sig själv o slippa bråka, men icket! Mamma skjutsa Tobbe direkt till Victoria så jag hämta han när vi lix skulle dit på tårta. Han sa till viktoria innan jag kom : -Jag vill sova här, men säg inget till mamma!" Han är för gó! =D Tänk att de är så trist att vara hemma ?! De tyckte man ju iof själv oxå..

Imorgon är de match på Norrvalla, matchen börjar kl 21! Fan så sent, kommer aldrig kunna sova ! Ska i alla fall ligga över hos Linda, igen! Kommer bli stadsbo snart tror jag *skratt* Vi ska passa på att gå till Frida o Marcus o se på lille Adrian o köpa present! Ska även köpa present till Victoria o Johanna, får INTE glömma de!

Busskrasch!

Inträffa en våldsam busskrasch idag, kolla här. Blev ju en lysande start för Herr Linder må jag säga ;) Men han har varit på "gott" humör hela dagen. Eller så gott han kan... han gapskrattar ju inte direkt! Men men... Inga personer kom till skada i kraschen i alla fall. Tur för chauffören att ingen satt däruppe för då hade de vari gokke deri nickers!

Bilder







Grattis Viktoria!!

I fredags när jag kom hem från jobbet så trodde jag Mattias skulle ha hämtat Stybbe, men så var inte fallet. Vi skulle visst dit på grillat *trevligt* Så vi spenderade fredagskvällen hos Erik o Maria. Maria höll på att grilla när vi kom, hon hade även gjort förrätt. Nån sorts skagenröra med vitlökssmör på rostat. Var jättegott. Sen hade hon ju grillat vilket oxå smakade fantastiskt! Är riktigt skönt att bli bortbjuden på middag när man kommer hem från jobbet! Slipper man hålla på att stöka med disk o sylikt =) Efter maten fick karlarna stöka bort så åkte vi till byn o köpte godis o chips o grejer! Frossade som en idiot... Men gott var de ;) For hem vid 10 tiden, tog lilla Stybbe med oss. Han var så ledsen i bilen =/ Men nu har de gått över. Han har sovit i sängen, första natten gick lite sådär, var så rädd att han skulle kissa i sängen. Inatt gick de bättre, bara varit ut vid 3.30 imorse =)

Hamlinn startade i ett stolopp i Ume i fredags. Hon kom 2:a... efter Sveriges bästa sto!! Fantastiskt bra prestation tycker jag. Sänkte sitt rekord med 2 sekunder tror jag. Tycker hon utvecklas massor nu när hon bytt kusk. Blir lite annorlunda för henne att bli körd av nån annan, sen är han ju proffskusk! Jättegrattis i alla fall!!

Igår var vi på långnäset hela dagen, härligt väder o varmt i vattnet! Var mycke folk på stranden, alla tyckte givetvis att lillStybbe var sååå söt, han är ju verkligen de! Han sov dock hela dagen på stranden =P

Imorn äre måndag, början på sista veckan med "jänget". Känns faktiskt lite trist, dock är Christian-Tyrann tillbaka så de blir nog inte så rolig vecka! Kommer sakna alla från sista 4 veckorna jag jobbat. Får åka o hälsa på nångång. Hade tänkt jobba nästa sommar men när jag kolla på schemat för skolan så verkar vi bara ha sommarlov mellan 24/6-2/8 De blir inte så länge så då ska jag nog vara ledig, ta ut föräldrapenning.

Idag blir de att åka på stranden sen ska vi till min syster för hon fyller år. Så de blir trevligt =) Ska lägga in bilder ikväll hade jag tänkt!

Vinst igen =D

A-laget vann mot Nysätra igår med 4-1... Astrid gjorde självmål så dom gjorde inte ett enda =P Vi hade egentligen 5 mål men då blåste dommaren frispark till Nysätra? Ingen vet egentligen varför men de kvittar för vi vann =) Blev dock besviken för jag fick bara spela 10 min typ... var råtaggad efter b-lagsmatchen, bästa matchen jag gjort i mitt liv tror jag ? Var så jävla kul! Fick desutom spela yttermitt igår, kändes konstigt när man äntligen kommit in i backposition. Men de gick ändå bra tycker jag. Så nu laddar jag för nästa b-lagsmatch på tisdag, är oxå på norrvalla. Tror dessvärre att den var kl 21! Kändes jävligt sent men får sova hos Linda, har blivit som en inneboende där =P Supertack till dig Linda!

Var igår o gjorde ultraljud på Tobias mage, dom hitta ingenting så hans smärtor är troligtvis något som växer bort med åldern o inget att göra åt. Så jag hoppas han inte behöver ha så ont =/ Han var superduktig o låg alldeles stilla, han var ganska faschinerad över att se i sin egen mage. Man fattar ju inget av bilden men han tyckte de var kul ändå. Innan ultraljudet fick barnen vara hos mig på jobbet en stund medan Mattias handla på Jula. De var jättespännande, fick följa mig på fika så de var mycke nytt folk så dom spelade över en aning. Mattias(chefen) skjutsade oss i bussen en sväng också. De var riktigt spännande, dom satt längst bak i bussen o skratta =) Tobias fråga på fikat om Mattias(chefen) var hans pappa *skratt* Dom heter ju lika i alla fall. Gullunge! Sen hjälpte dom mig o städa lite innan Mattias kom tillbaka. Tobias älskar att städa! Han skulle säkert vilja va me mig en hel dag...lik mamma ;)

Jag, Camilla o Johan har varit o hälsat på Stybbe en sväng oxå, ska ha han hemma i helgen. Han blir ju 8 veckor nu men jag jobbar ju en vecka till så jag får vänta en vecka till! Får ju rå om han i helgen i alla fall =) Han är såååå söt!!

Imorn äre fredagsmys!! Hatar när dom spelar den reklamen på torsdagar... why!

Vinst igår...yeeeeah!!

Så jävla skönt att vinna U-Lagsmatchen mot Sunnanå, ligger nog etta i den serien nu. Vann med 4-0 =D Fick spela från start, blir så jävla nervös när jag spelar från start! Brukar bli mer taggad om man ser på ett tag. Men igår gick de lysande =D Kändes super, var äntligen lite me på var jag skulle hålla mig på planen. Är kallad till A-lagsmatch imorn, hur ska de gå med denna träningsverk?? Ska väl försöka i alla fall. Brukar inte behöva spela så mycke då i alla fall. Spela nästan hela matchen igår så de känns i kroppen vill jag lova...

Stannade i stan efter jobbet igår eftersom jag inte skulle hinna mer än hem så skulle jag på match. Så Susse mötte upp mig på jobbet så gick vi till stan. Var meningen att Linda skulle bjuda på mat men då blev hon utringd på jobb på morgonen, inte så å veta, gick ju bra endå =) Jag o Susse gick på wok ´n roll o köpte mat o åkte till Linda, åt middag o åkte på match. Sovde över hos Linda så jag fick lite sovmorgon =D 

1 o 1/2 vecka kvar på jobbet, börjar dra ihop sig! Kommer helt klart sakna alla på jobbet, har haft fantastiskt kul sista 4 veckorna! Är som ett jävla dagis ibland om jag ska va riktigt ärli.. *skratt* Anders "Farfar" som vi börjat kalla han, nöp mig som satan i gäddhänget idag *AJAJAJ* Fick värsta bulan o blåmärket, var givetvis inte meningen att de skulle ta så hårt, såg att han skämdes lite stackarn. Sa ju åt han att de var lugnt. Har väl vari med om värre =P Enligt Mattias är de hans "torpeder" Han har en del så man går inte säker nånstans! 

 

Hemma igen!

Haft en jättetrevlig helg i Pite med trevligt sällskap =) Mattias o barnen hämtade mig på jobbet kl 2 på fredan sen bar de av till Solbacken o handla lite inför helgen va framme vid 16 tiden i Pite då chekade vi in o packade in i stugorna, sen gick vi en sväng till den stora lekparken så barnen fick leka lite. Sen var de dax för middag så vi gick till en restaurang men de visade sig att dom bara hade pizza o Tobbe ville ha hamburgare så vi gick till "Skeppet" o kollade menyn där, där hade dom hammisar. Så vi beställde mat, jag o Matte tog tacotallrik o barnen fick hamburgetallrik. På skeppet hade dom lekland, minigolf, bowling, biljard o lite annat, var jättefint där med utsikt över havet. Efter de gick vi tillbaka till stugan o tog fram godig o drack vin o satt o pratade. Var mulet men varmt ute, härligt =)  
Lördagen var oxå mulen o lite regnskurar så vi for på leklandet efter lunch sen blev de badet på eftermiddan. Efter badet blev de grillat o godis o vin igen! Var länge sen jag skratta så mycke på en kväll *skratt* Mycket trevligt, blev en lugn kväll. Undra vad stuggrannarna tänkte om dom hörde vårt samtal?? Kanske inte så rumsrent hela tiden.. hehe..
Idag var de soligt o fint så vi städa ur stugorna o drog ner på beachen o låg där en stund, blåste lite men de var bara skönt, annars hade de blivit varmt! blåste mycke sand däremot så man har sand ÖVERALLT nu! Efter stranden gick vi o titta på dinosarielandet en sväng sen bar de av hem. Så nu sitter jag o slappar i soffan medans Mattias är o byter bil med svärfars. Fick låna deras bil i helgen eftersom vi inte har nån kombi för tillfället.

Glömde tyvärr kameran hemma ihelgen =(( men hoppas jag kan få lite bilder av Frida ? =)

Här finns lite bilder på "Stybbe" -http://www.coldwinds.se/huvudsida.htm Gå på hundar, hanar o sen Styrbjörn sen bilder =)
RSS 2.0