Tisdag...

Äntligen har barnen blivit friska och kunde fara på dagis! Eddy hade upp ett il inatt, han satt upp isängen och var helt yrvaken och bara pekade på dörren. Undrar om han drömt nått? Hatar när man inte får sova på nätterna, sen lägger han sig, gärna typ på mitt huvud och kanske somnar om?! Han höll på typ 1 1/2 timma *suck* Hämtade lite yoghurt, tänkte att han kanske var hungrig men icket! Somnade om tillslut i alla fall.

Hade tänkt ta sovmorgon imorse men blev cp-pigg när Mattias tog barnen till dagis 7.30 så jag steg upp och satte mig vid datorn en stund. Sen kom hurtbullen fram och jag for ut och sprang runt risnäs *skönt* Känns riktigt kul att springa nu, hade mindre ont i knäna också. Kotknackarn sa att de kunde komma av att jag var lite sne i höften så han fixade till de och det känns bättre...inte 100 men bättre. Gillar inte riktigt att springa själv, vill ha nån att prata med och nån som triggar en lite. Men lyssnade på radion idag, rix morgon zoo, så då gick de riktigt bra =) Man försvinner lite i sin egen lilla värld när man lyssnar på musig *fniss*

Hämtade barnen 11.30, åkte hem och Eddy fick sova och jag åt lunch. Väckte Eddy vid halv 2 för vi skulle åka och bada på badhuset. Åt lite mellis innan vi åkte. Tog cykeln och cykelkärran och åkte med barnen på badet. Vi var helt själva på badhuset, var rätt skönt då kunde jag sitta i en stol och relaxa medans barnen lekte i poolen. Behövde inte kolla så dom inte skvittra vatten på alla andra barn och så =) Vi bubblade lite och sen duscha och på med kläderna! 

Passade på att åka förbi Mattias på jobbet när vi ändå var så nära och klockan var nästan 4. Barnen vill ju så gärna se var pappa jobbar. Tobias åkte bil med Mattias hem, skickade badväska med dom också. Gick betydligt lättare att cykla med bara Eddy därbak! 

Nu ska jag gå och vräka i mig en massa popcorn eftersom jag varit så duktig och tränat idag =P  

Lunchtravet idag...

Idag följde jag Camilla på lunchtravet, skulle starta Hamlinn. Gick riktigt bra, hon blev 5:a. Blev instängd sista rakan före upploppet annars hade hon hunnit längre fram i ledet! Hon sprang på riktigt fort när hon kom loss och roligast av allt var att hon inte gallopperade en enda gång =) Alltid kul när dom går så fint. Hon har inte startat sen före jul, hon går inte så bra med brodd åsså trampar hon sig ofta då. Inte så kul. En lyckad dag kan man säga. Allt utom vädret förståss! Vedervärdigt med regn och blåst och typ minusgrader, kändes som minst -20! Kanske inte riktigt så jävligt men de var kallt. Gick till sundet och lämnade barnen innan jag for och då var de fortfarande hyffsat varmt och uppehåll.

Hämtade barnen i sundet vid kl 3 sen åkte vi hem. Tog hem en gammal symaskin som Agneta inte använder längre, har inte sytt sen jag gick skola men kan ju vara bra att ha ;) Sydde upp ett par gardiner som var för långa och sydde fast hängaren på Tobias overall. Har försökt laga den för hand men det släpper hela tiden så de var perfekt att få hem en symaskin =) Sydde upp gardinerna på plats, orkade inte ta ner dom *skratt* men de gick bra de oxå.

Nu ska vi se om jag får i barnen lite kvällsfika så dom kan gå isäng, ska skicka dom på dagis imorn, har varit sjuka så dom har varit hemma. Men nu är de dax att åka dit igen =) Kanske jag hinner med nått här hemma! Var en långvarig snuva dom haft! Ska även sota pannan ikväll =( Inte kul men nödvändigt. Mattias är och hjälper Gerhard att sätta tillbaka huven på cadillacen så han kan börja cruisa! Nä nu ska jag gå ner!! Ha de bra allihopa. 

Sliten efter helgens bravader...

Igår var vi på trubadurkväll på Ostens hus. De var mat och Jim o Gustav spelade =) Var jättegod mat, kyckling o ris. Jim och Gustav spelade bra som alltid. Vi träffades hos Gerard kl 5 och förfestade lite sen åkte vi ner på Ostens. Blev lite besviken att dom inte sålde cider =/ Fanns bara öl och vin så jag och Frida delade på en vinflaska. Var premiärsupning för Frida sen hon fick lilla Betty, gick riktigt bra för henne må jag säga, var lite sämre idag dock ;P Tror vi kom hem vid kl halv 3 igår, varför blir de alltid så sent??!! Jag lånade en cykel och Mattias fick skjuts av Hageräng på pakethållaren, kan säga att dom höll sig inte på vägkanten direkt utan dom använde HELA vägen! Haha...

Imorse bar de av med cykeln ner till Frida för vägning, gick bra idag oxå :) Får se när jag ska få mitt bakslag. Kan säga att jag har inte hållit nån diet idag direkt!
For upp till Naturbruks kl 12 för att vara med på agility med Bodil. var superkul! Bodil gillar verkligen att hoppa, ska bli kul att prov alla andra hinder oxå =) Längtar redan till nästa söndag. Man får ju lite träning av att springa med hunden runt på banan också. Känner att man får rätt dålig kontakt med hunden när de är så mycke andra hundar i farten. Kommer bli jättenyttigt att träna lydnad samtidigt! När man sprang banan kunde Bodil helt plötsligt vara typ 20 meter bort och titta vad alla andra höll på med. Så de måste de bli bättring på! Märktes att hon blev trött i hjärnan också, blir mycke att tänka på när dom aldrig gjort de för. Blev okoncentrerat i slutet, men de ska väl bli bättre de också. Bara att kämpa vidare så ska vi väl klara en hel bana så småningom =)

Nu bråkar jag med Tobias som vägrar sova *grr* Är helt slut!

Agility!

Min syster skrev till mig idag att Maria Tafvelin håller en agilitykurs på naturbruks på söndagar. Jag tvekade inte en sekund utan ringde direkt och anmälde oss =) Har ju velat prova på de ända sen vi gjorde de på kennelträffen i höstas. Ska bli superkul att jobba lite tillsammans, just nu är de bara en massa promenader men lite hjärngympa för Bodil. De märks att hon behöver mer aktivering än så. Hon tyckte i alla fall att de var jättekul i höstas så jag hoppas hon tycker de nu med =) Vi ska ju på galej imorgon till ostens hus så jag får väl se till att hålla mig i skinnet så man kommer sig till naturbruks kl 12 för första lektionen! Finns bilder på när jag och Bodil körde agility i höstas om man går in på www.coldwinds.se och sen på hundar och Bodil o på bilder, sen rullar man ner lite så finns de en massa kort på Bodil =)







Imorgon ska vi försöka ta oss till Lindgrens för att titta lite på alla maskiner, Eddy älskar traktorer och skotrar m.m. Bara dom är någorlunda friska. Har varit rätt lugnt idag. Eddy fick en alvedon imorse men har jobbat på rätt bra hela dan. Tobias är mest snuvig men ingen feber. For och gick runt sundet med Frida kl 11.00, jäklar så varmt de var fast inte solen var uppe! Sen fick Eddy sova fram till 2 och Tobias såg lite TV. Sen har vi varit ute HELA dagen =) Solen tittade ju fram på eftermiddan också! Passade ju perfekt eftersom vi skulle grilla  *mums*  

Nu har Mattias farit för att spela lite poker och Eddy har precis somnat, legat och grinat en stund och Tobias vill inte sova så han ser på Ronja. Får väl se när man får isäng han ikväll?



Här är kusinerna (viktorias barn) Jesper,Jennifer,Tobias,Julia och Eddy.

Sjuka barn =(

Eddy har feber o snuvar och Tobias snuvar =( inte kul! Helg o allt. Tur att man har snälla svärföräldrar som kunde ta hand om dom idag. Eddy var het som en kamin inatt, svårt att sova med ett "element" i ryggen. Inte kul att höra när dom är tät i näsan heller, tror jag sover sämre än dom *skratt*

Har varit på stan och shoppat loss idag =) köpte en klänning en topp/klänning och ett par jeans, supernöjd! Längtar till lördag så jag kan använda kläderna. Har lite svårt att bestämma vad jag ska ha bara ? Men de blir bra vilket som.

Var till kotknackaren i Bure efter shoppingrundan, såg riktigt bra ut. Bäckenet var lite snett och lite småfel i nacken o bröstryggen. Men de är betydligt mycke bättre än vad de har varit, känns skönt att de börjar sitta på plats. Har inte haft så ont nu heller =)

Nu ska jag skynda mig och gå en promenad innan Mattias åker på innebandy!

En liten utflykt =)

Imorse var vi på liten och stor sen gick vi hem och Eddy fick sova och Tobias såg TV. Sen for jag,Tobias,Eddy,Maria,Smilla och Saga på en liten utflykt =) Vi åkte till sandtaget i åbyn, hur varmt och skönt som helst, vi satt och sola i linne! Barnen lekte i den lilla "poolen" som var superren!! Och hundarna sprang och lekte som bara den. Är så skönt där uppe, man behöver inte vara rädd att barnen eller hundarna ska fara på vägen.



Smilla, Saga och Tobias äter bulle.



Eddy likaså =)



Midas solar



Tobias leker i skogen!



Saga och Eddy äter chokladboll



Eddy och Tobias leker i "poolen"

Sen har Tobias varit på kalas hos Joel ikväll. Har precis kommit hem. Man blir helt slut när man lyssnar på uppjagade pojkar som leker vilda lekar. Börjar bli lite nervös inför Tobias kalas, undra om dom river huset? *haha* Var en flicka på kalaset, hon var så lugn och snäll hela tiden medan pojkarna blåste bubblor i saftglasen och hoppade och studsade.

Varit på barnbio med Tobias =)

Nu har jag och Tobias varit på Barnbio på församlingshemmet i Burträsk. Tobias tyckte de var så spännande när de var alldeles mörkt i rummet och jättestor "TV" . Vi såg Mamma mu och kråkan, Tobias älskar att se film så de passade perfekt. Sen slipper man ju åka ända till stan när de finns i byn. Kul att dom ordnar sånt för barnen =) Själv försökte jag smita undan och sitta utanför och prata med dom vuxna men Tobbe gick inte riktigt med på de!

Imorse for jag ut och red "lurre" Han är så otroligt klumpig att de var riktigt jobbigt att rida =/ Var isigt och knöligt. Han snubblar hela tiden! Han faller ner på knä så man är ju livrädd att han ska ramla på en eller göra illa sig. Hoppas de tinar upp snart så de blir trevligare ridvägar. Ridning är ju i vanliga fall riktigt härligt.


Åbyns Lurifaks.

Sen gick jag runt sundet med Linnea och Cornelia. Hämtade barnen på dagis när vi gick, skönt med en promenad. Barnen somnade så sött i vagnen =) hämtar dom 11.30 så då har dom precis ätit lunch. Är så skönt när dom äter på dagis. verkar som dom gillar allt där ?! Hemma duger inte mycke, sen är de rätt jobbigt att laga både lunch och middag varje dag. Själv äter jag oftast rester eller gröt! Passade på att sola en stund medan Eddy sov och Tobias såg på TV.

Åkte en sväng till mormor, mamma är hos henne en dag i veckan så hon kommer sig ut på lite äventyr =) Kul för barnen att träffa mormor och gammelmormor, så vi fikade där. Åkte sen hem och lagade middag. Blev lasange idag, kom på att jag aldrig gjort de förut?! Helt otroligt, blev rätt lyckat i alla fall =)
 
Nu ska jag slänga mig i soffan en stund =)



Eddy matar Bodil! *gulligt*

Måndag!

Härligt väder idag. Tog mig en promenad till badhuset och spinnade, sen tog jag cykeln och hämtade barnen...känner mig sååå duktig! Kör på riktigt bra nu, är skönt att träna. Försöker få ihop 12000 steg varje dag så man får kämpa på och promenera lite. Sen kör man ju med points så de är kul med lite bonus =)

Har varit på liten&stor och pratat av mig lite. Är så skönt att fara dit och umgås och barnen får leka. Dricka te och fika =) Dom har bio imorgon på församlingshemet kl 18. Får se om jag och Tobias åker dit, ska se Mamma mu. Tror att Tobbe skulle tycka att de var riktigt kul =)

Såg när jag kom hem att spindelj*vlarna har vågat sig fram!! Ligger och solar på min bro. Hatar verkligen spindlar, har sån fobi! Vet egentligen inte var den kommer ifrån men det är riktigt jobbigt. Är jättenojjig, kan typ inte gå isäng om jag sett en spindel i sovrummet =/ Kan inte hjälpa de!

Har läst Maria Tafvelins bok idag, vilken hemsk historia *brr* Fattar inte att hon kan vara så glad och framåt som hon är idag. Hade verkligen ingen aning om hennes uppväxt innan jag läste boken, hade inte kunnat ana de heller! Stor eloge till henne att våga skriva boken och framförallt kunnat bli den hon är idag!



Eddy stryker Tobias i håret, ibland är dom sams ;)



Tobias ser på Narnia!



Eddy kör sparkcykel med sin riddarhjälm, kanske är de hans häst?

Gud va det blåser!!

Igår var vi till Micke och Annica på middag. Var supergott. Tack för de! Grillad älgstek med potatisgratäng, sallad, beasås och tzatziki(stavas de så?) Sen fick vi fruksallad som hon haft i ugnen med vit choklad som smält *mums* åsså glas till de. Fick ju även sitta och mysa med lillkickan, hon har inte fått något namn ännu...och glömska jag glömde givetvis presenten som jag hade köpt! Bäbisar luktar så gott =) hon sov så gott hos mig, trivdes riktigt bra =P Garg och Sandra var också där på middag. Kul att träffa dom, var så länge sen sist! 

Imorse tog jag cykeln till Frida för att väga mig, jävlar vad det blåste!! Stod nästan still med cykeln. Vägningen gick bättre än jag trodde, hade gått ner 0.6 kg, trodde jag skull ha gått upp efter middan igår =P Kändes riktigt bra så nu är de bara att kämpa på. Nästa helg ska vi partaja så då kan de gå sämre! 

Jag och Mattias tog oss en promenad till byn idag så barnen fick sova en stund. Höll på att blåsa bort! Mamma ringde och bjöd oss på middag i afton, alltid välkommet. Så himla skönt att åka bort på middag! Så nu har vi varit där på middag och barnen sover och Mattias är på möte! Så jag ska passa på att se på TV nu när man får välja program själv =) 

 

Lördag!

Imorse var jag och Camilla ute och sprang runt risnäs, känner av höften och knäna lite =/ men hoppas de går över. Var motvind som faan!! Men som sagt...känns alltid skönt när de är gjort =)

Idag har vi bytt till sommardäck på båda bilarna, jag har städat dom invändigt och Mattias tvättat dom utvändigt. Är så härligt med nystädade bilar =) Vi var och körde Opeln i biltvätten på shell förra veckan. Mattias hade vunnit de när han ställde ut Cadillaccen i VF(tror jag de var?) Så Opeln fick bli tvättad. Var ju skithäftigt att sitta i bilen och se på. Har aldrig gjort de förut å fan vad värt, blev ju hur fin somhelst=) Synd bara att vägarna inte hade torkat upp så den fick tvättas idag med. Men den var lättvättad!
 
Nu ska jag göra mig fin =) Ska till Micke och Annica på middag och kika på lilltjejen. Gud vad mycigt de är med bäbisar =) Ska bli kul att hålla i hon, var så längesen nu!

Äntligen helg =))

Idag har jag jobbat hela dagen. De är riktigt kul att jobba när man bara springvickar, blir lite less att gå hemma och vara arbetslös! Har kört lunchspinning och core också och imrogon har jag och syster tänkt fara ut och springa =)

Har ätit grillat till middag *mums* Sen gick vi ut och pumpade luft i min cykel, hade tänkt ta den till jobbet med de sket sig eftersom de var slut luft =/ Men nu har jag varti ut på en premiärrunda...eller rättare sagt 2...båda barnen ville ju åka varsin gång, har inte tagit fram cykelkärran än så dom ryms inte båda. Även Bodil fick sig en springrunda så hon blir lite lugnare ikväll. Hon blir så speedad när hon inte får springa av sig!

Tobias har haft ett litet trotsutbrott också efter cykelturen..han hade tydligen med sig en kapsyl som han tappade på vägen, orkade inte åka tillbaka och leta. Sa även till han att barn inte ska leka med kapsyler för dom är så vassa.. tror ni de hjälpte??!! Blev bara värre. Men nu verkar han ha lugnat sig så nu vågar man kanske gå ner ;)

Ska gå ner och se om vi får till någon myskväll eller om Tobbe ska sura hela kvällen.
Trevlig helg!!

Torsdag!

Idag var de så trist väder så de blev att fara på värdshuset och äta kycklingsallad med några kompisar :) *gott* Sen for jag och städade på verkstan hämtade barnen och åkte hem.

Kunde ta de rätt lugnt idag eftersom jag har varit och tränat core och spining nu ikväll. Ganska skönt att slippa stressen att hinna med alla promenader på dagarna!

Efter jag hade hämtat barnen fick vi besök av Freja, hennes son Lexus och hennes dvärgpudel Bosse. Han var jättesugen på Bodil *skratt* Dom lekte och hade sig hela tiden. Tror att Bodil har en släng av damp?! Hon är inte still en sekund när de är folk eller hundar i huset =) Lexus var lite blyg i början och ville inte stiga ur bilen. Stackarn. Men när han blev lite varm i kläderna lekte han och Tobbe och hade jättekul. Super när Tobbe har nån kompis hemma! Vi får ta och ses lite oftare, får ta en tur och se hur dom bor oxå =)



Här har vi Lexus, han fick nått svart på näsan när han och Tobbe gick upp och lekte?? Misstänker att de är tusch!



Bosse har ett bra grepp på Bodil *skratt*



En liten puss 



Bosse ser lite rädd ut ?!



Söta Bosse =) 

Onsdag!

Vi har varit ute nästan hela dagen, HÄRLIGT!! Har inte varit riktigt lika varmt idag,men ändå juvligt.

Jag och barnen gick ut när Mattias åkte på jobbet vid 9. Medans barnen lekte passade jag på att ringa A-kassan och fråga var mina kassakort håller hus? De visa sig att dom kommer när jag får min första utbetalning, när nu de blir?? Sen ringde jag Skellefteå kommun och bad dom komma och tina upp brunnen som vi har på vägen så all snö kan rinna bort. Dom kom redan i eftermiddag, snacka om att vattnet rann undan och fort gick de =) Kanske de blir lite torrare. 

 Mattias kom hem på lunch eftersom de är påsklov så det serveras ingen mat på skolan. Efter lunch gick jag en promenad med Lena. Jennifer ringde och undrade om inte Tobias och Eddy kunde komma förbi. Självklart kunde dom de =) Jag passade på att lägga mig i solen och ta det lugnt när man lix hade barnvakt! När Mattias kom hem så tog vi en promenad och hämtade barnen.
 
Nu har vi ätit middag och Tobias ser TV och jag sitter vid datorn, ska ringa swedbank och kolla upp lite grejer. Sen ska jag vila lite =) Eddy sitter här och provar skor, han älskar skor!

Tisdag!

Dagen började med att Eddy "plurrade" i den gigantiska poolen vi har utanför huset *morr* Var bara att gå in och lägga alla kläder på tork. Men de luktar inte gott kan jag säga!

Jag och min syster var ute och sprang en premiär runda runt sundet. Kändes riktigt bra faktiskt! Är bra att köra spinning som grundträning under vintern. Vi höll ut hela varvet, fick lite ont i knäna =( men hoppas de blir till sig!

Sen bar de av hem och kasta i sig lite lunch sen åkte jag och Mattias till stan,skulle besikta opeln så jag passade på att gå lite ärenden. Hittade ett par jeans men blev så jävla besviken när dom var för små! Känner mig som en flodhäst, måste träna mera och äta mindre!! Känner verkligen att jag måste ligga i, vill inte ha kvar mina extrakilon längre =( vill kunna ha mina kläder.
Sen hittade jag en klänning som var fin, men får sån beslutsångest när jag ska shoppa. Måste ha med mig nån till smakråd nästa gång om de ska bli något handlat. Köpte däremot svarta leggings och strumpbyxor, hade hål i mina sen jag "vurpade" i vintras *skratt*
Storhandlade på coop sen åt vi middag i stan. Åkte på viking, tog en kycklingpasta, trodde den skulle vara lite bättre än pizzab men de vetefan. Var mycke sås! Så de min löpning idag var väl förgäves ;P

Sen fick vi skynda oss hem och hämta barnen hos farmor och farfar. Tobias skulle ju till Petter på kalas 17.30. Måste ju byta kläder och fixa frillan. Skjutsade Tobias på kalas och medans han var där gick jag förbi hos Viktoria och Lars så jag drog med dom på en liten promenad =) Nu är vi äntligen hemma. Helt slut efter en lång dag med massor av aktiviteter!



Han gillar inte att vara med på kort!

Bilder




Trött...men kan man sova sådär??



Gott med påskägg



Tobias med sin astrolans (sett för mycke på starzinger)

Nu har vi varit hos svärfars och ätit middag. Supergott =) Så nu ska jag ta och hoppa isäng. Har lite ont i huvudet efter alla uteaktiviteter idag. Man blir trött av den energigivande solen?

Lilla Bodil kom hem idag oxå efter att ha vari hos Emelie och Linus sen fredag kväll. Emelie ÄLSKAR verkligen bodil =) Perfekt om man behöver hundvakt någon gång =)

Är det någon som vet om de går att få större text på inläggen? Tycker den är så himla liten!

Gud så härligt!

Det luktar verkligen vår ute nu, solen skiner, inga mol o ingen blåst!! Massa snö som tinar och vatten som porlar på marken =) HÄRLIGT! Man blir på så bra humör när de är så fint väder.

Skulle ut på sjön o pimpla men de gick åt skogen, höll på att köra fast i allt vatten. Så vi drog till pulkbacken istället,lika härligt de. Låg och solade ett tag tills Eddy blev less. Då for vi hem och barnen "badade" i våran enorma pool på vägen! Hatar när de blir så varje vår! Sen åt vi lunch och gick promenad för vi tänkte att Eddy skulle sova...men icket...blev Tobias som somnade istället ;) Så nu sitter dom i soffan o ser TV. 

Får se om Bodil kommer hem idag, Emelie vill inte riktigt lämna tillbaka henne. Kanske skulle hon få följa med hem till Umeå några dagar. Får se hur de blir =)

Nu ska vi fara till svärfars, blev ditbjuden på påskmiddag. Skönt att slippa allt bk med mat och disk! 

Härligt väder idag =)

Kusin Emelie var här i fredags kväll och hämtade Bodil, hon ville låna hon några dagar. Passade perfekt eftersom vi for till Luleå i lördags!
Har varit med skotern till Kvarnberget så barnen fick åka lite bobb och leka i leran! Sen gick vi en långpromenad så barnen fick sova i vagnen en stund, så nu är man rätt slut efter en lång dag i solen. Hoppas på fler sånna här dagar =) Nu ska jag gå ner och äta kyckling *mums* Sen kanske man ska bada upp barnen lite?

Leo´s lekland i Luleå

De måste vara den bästa barnvakten =) Tobias älskar att vara där, han leker i timmar utan att man ser skymten av han. Eddy är tyvärr lite liten än, men med lite hjälp så svichar han runt i rutchkanorna! Vi var där med Tobbe o Ida och deras barn, Tobbes tvillingpojkar blir 12 år så dom var perfekta barnvakter,jätteduktiga. Var jättetrevligt att träffa Tobbe och Ida också =) Dom är alltid så glada och trevliga. Dom skulle nog ut ikväll på Club Hop Up (eller vad de hette) Själv är jag rätt mättad av all sprit jag fick i mig i torsdags, sen går jag på pencilin sen jag blev biten av en hund!

Nu ska jag gå ner och se Robinsson!

Kan ju säga att jag mådde bättre igår!

Hade en superkväll igår...(eller ska man säga suparkväll kanske?? *skratt*)  Blev så att Mattias hänge med också, han skulle egentligen vara hemma med barnen men han ångrade sig och hängde med =)
Vi började kvällen med en öl hos Palle (ciderför min del) Sen gick vi på värdshuset och åt. Dom serverade plankstek för 129:- man fick välja mellan fisk eller kött. Jag tog fisk och alla andra tog kött. Var jättegott, tack Nina!
Sen gick jag och Frida hem till henne, skulle hjälpa henne att fixa lite lockar i håret. Blev kvar där en stund sen kom Ida och vi gick vidare till Pär där alla andra var.
Sen gick vi på värds igen, var pubkväll! Hade tänkt vara skötsam och INTE dricka nå mer men så blev de inte! Köpte obojdrinkar som var supergoda. Träffade min kusin på värdshuset och lite fler folk från Bygdsiljum, kul! Sen gick vi på efterfest hos Cicci och Sunkan, sjöng lite singstar. Hade min favvolåt, Wind of change. Skulle kunna sjunga den hela kvällen =) Sen tog jag och Mattias en promenad hem, välbehövligt kan jag säga! Var inte hemma förens hal 5 så man är en aning sliten idag!

Nu har vi precis ätit grillat, gott med kött dagen efter. Får se om vi orkar oss ut på någon promenad ikväll. Känner mig sååå trött... barnen har fått varsitt påskägg också så dom är nöjda =)
Imorgon ska vi åka till Luleå till Leos lekland. De är ett superställe för barnen, dom ÄLSKAR de! Mattias ska även gå på biltema "gubbdagis". Tobbe och Ida ska hänga med me barnen. Dom har en flicka,Rebecka, som är född samma dag som Eddy =)  

Lite bilder från pimpling!

Vi var och pimplade för 2 veckor sen. Var jättefint väder med strålande sol men tyvärr blåste det svinkallt!!


Tobias pimplar


Jenny och Erika har fått en fisk!


Eddy



Bodil myser med Ulla


Karlarna


Eddy ville helst åka skoter!


Blev några fiskar :)

Skärtorsdag!

Igår följde jag ju Janne på travet, kvalade lilla Lurre. Gick bara fint, han var så snäll och skötte sig snyggt. Såg jättefin ut i traven, mycke mjukare! Allt tack vare min ridning *skratt* Nä men han har även fått massage och kotknackaren har fixat till honom. Kändes stor skillnad när man red före och efter de! Så hästar behöver oxå gå till kotknackaren ibland. På travet träffade jag Sandra också, var jättelänge sen vi sågs. Vi kanske skulle fara ut på en ridtur imorgon, beror på vad Mattias säger om de ;)

Ringde även på lövångerbröd igår..blir inget jobb för mig där =( trist. Jag hade hoppats på de. Jonny ringde igår så de blir nog att sommarjobba på bussgaraget i stan. Ska städa bussar, kanske inte de roligaste men man måste ju jobba så man får lite pengar! Bara synd att där finns de ingen möjlighet att jobba till hösten. Har ju inget busskort. Var därför jag hade hoppats på att få i lövånger. Där skulle dom anställa folk i höst.

 Idag ska jag fara på badhuset på lunchspinning, ska bli skönt! Man kör en halvtimma spinning sen en halvtimma core. Men först måste jag åka och lämna barnen hos farmor och farfar. Dom är så otroligt duktiga på att ställa upp som barnvakter!

Ska åka förbi Maria en sväng och höra hur dom hade det i Thailand. Har varit hundvakt åt lilla Vera så jag ska lämna igen henne nu. Hon och Bodil har lekt som bara den. Tror Bodil har trivts med att ha en kompis att mysa med =0)


Vera och Bodil

Vera
Vera


Bodil och Vera


Bodil är farlig *haha*

Ikväll ska jag SYNDA ... känns i hela själen...!! hehe... Ska följa med Frida och gänget på värdshuset och äta plankstek sen blir de att dricka lite cider och gå på puben. Blir allt för många points...men man måste ju leva också, känns lite surt eftersom jag varit så duktig i veckan åsså förstör jag allt på en kväll =( Får komma igen efter påskhelgen! Jag hoppas att de blir en trevlig kväll =)

liten & STOR

Har precis kommit hem från lite&stor. Tog mig en promenad dit med tvillingvagnen. Är rätt jobbigt att gå med vagn och barn i, bra träning! Liten&stor håller till i församlingshemmet, riktigt mysigt. Kul att komma sig ut och prata lite med andra mammor och barnen får leka av sig. Nu ligger dom i vagnen och sover, dom blir trött av allt lekande =)

Känner att jag är så j*vla sugen på nått gott att äta...typ GODIS!! CHOKLAD!! Men jag ska banne mig hålla mig. Hur ska man annars lyckas få bort dom f*rbannade extrakilona man går och bär på?! Har varit duktig i veckan och hållt mig utan godsaker, så jag ska fortsätta ett tag till =)

Åker på travet sen idag, Jennifer ska vara barnvakt en stund. Vi åker redan halv fyra och Mattias slutar fyra. Ska åka in med Janne och Åbyns Lurifaks, han ska kvala, så håll tummarna. Tror inte att de ska vara några problem för han. Han har ju startat förut men blev sjuk så nu ska han börja om igen. Har hjälpt till att träna, mjukat upp honom med ridning. Var verkligen välbehövligt, travare behöver lite dressyr! Har ridigt klassisk ridkonst hos Camilla, har gått super. Han är så duktig. Ska fortsätta rida så han håller igång mjukheten =)

Nä nu måste jag väcka barnen så dom inte sover bort hela dagen! Mamma ringde även och bad mig kolla om jag stavar med V eller W på mitt pass...åker till Thailand om ett år!! *längtar redan*

Tobias rider på Hamlinn

Dom söta barnen!

Jaha...var ska man börja??

Tänkte att jag skulle prova på att Blogga =0).. är ju ingen skribent direkt =P


Måndag:


Vaknade och slog på mobilen, syster hade messat och undrade om jag kunde jobba lite idag och hela dagen imorgon. De ställde jag upp på, har inte jobbat sen jag blev arbetslös för en månad sen så de ska bli super. Började med att åka på badhuset och spinna mellan 9-10 sen åkte jag och jobba. Vi åkte på Bygdsiljumsskolan och städade. Gud vad länge sen man var där. Nästan allt var sig likt, fanns till och med grejer kvar på väggarna som vi gjorde när vi gick där =0) En riktigt mysig skola. Fick lite magpirr när jag gick in där och såg mig omkring *mysigt* Det är verkligen en superfin skola!


Efter jobbet åkte jag och hämtade barnen på dagis, vi åt mellis, väntade på pappa, åt middag och gick en promenad till svärfars. Mattias skulle jobba lite med vår bil. Vi har köpt en Cadillac -58 serie 60 special (tror jag den heter?) från USA som vi(eller rättare sagt Mattias, fast jag har hjälpt till lite) håller på att renovera, längtar tills vi kan åka den. Är dock några år bort! Mattias har en Cadillac -68 cab som vi kan glida runt med tills vidare. Rätt härligt med cab också =0)

Sen gick vi hem igen och barnen somnade i vagnen så de var bara att bära upp dom när vi kom hem. Vi la oss som vanligt i soffan och tittade på TV =0)



Tisdag:


Steg upp kl 05.00, börja jobba kl 6. Kändes lite ovant när man inte jobbat på ett tag. Jag och Ida åkte först till Bygdsiljum och städade sen blev de burträskgårdarna, sen hos vaktmästarna och sist men inte minst på Björnåkersskolan. Är inte lika mysig skola som Bygdsiljum direkt men det är kul där. Är rätt skönt att åka omkring och städa på olika ställen =0)

For och handlade innan jag hämtade barnen. Går mycket fortare om man handlar själv, konstigt?  ;) Sen hämtade jag barnen och vi åkte hem och började med middagen. Mattias skulle på skolan igen kl 7 på nått möte. Mamma och mormor kom förbi så barnen blev överlyckliga. Vi åkte och hälsade på Camilla och Johan en stund, sen läste mamma för Tobias så han somnade, sen tog hon och la isäng Eddy också *skönt*


Så nu har vi legat och sett lite TV så nu är man lagom trött så jag ska sova riktigt gott!

Sov gott allihopa!!  

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0