Nu är de snart helg igen....

tiden bara springer iväg, imorn åker vi till Pite så jag hoppas på bra väder! Hade vari perrans så man kan vara ute, lite jobbigt att sitta i en stuga hela helgen!! Slutar 2 på fredagar så imorn blire kortdag =) Har packat bilen nu ikväll så då kommer Mattias o barnen o hämtar mig på jobbet imorn sen drar vi vidare till Pite.

Var ute o åt middag med Linda o Frida igår, trevligt! Vi for på Johanna i parken o åt grillbuffé, supergott. Sen for vi till Linda o satt o pratade o tittade på filmklipp på utube =) Sovde över hos Linda så jag fick lite sovmorgon imorse, steg upp 6.15 o börjar 6.30 så de vara bara att stiga upp o gå direkt. Linda bor ju på Älvsbacka så de är inte så långt!

Går mest o väntar på Mattias ljuva hämd på jobbet, kommer troligtvis att bli blöt nån dag! Men de var värt de =P Fick in en fullträff med en hink kallvatten bak i ryggen ;) Han prata i telen samtidigt så de blev lite spännande *haha*
2 veckor kvar av jobbet, sen blir de ledigt ca 2 veckor sen får vi se om de blir skola!

Härligt att solen börjat titta fram igen =) Lite varmt o städa men man blir mycke piggare när de är soligt o fint! Ska nog sitta ute o sola på lunchen imorn om vädret håller i sig. Låg på marken idag o sola, var riktigt skönt fast de var på asfalten, inte så hårt som jag trodde. Hade ju såklart varit skönare att ligga i en badenbaden men de lär ju inte hända om jag inte tar dit en själv!

Vattenkrig...

Nu är vattenkriget börjat på jobbet. Fick inte in nån fullträff tyvärr så jag får väl medge att de slutade lika...IDAG alltså... Lyckades få in han i bussen men han var snabb som attan o innan jag visste ordet av hade han brandslangen ? Hur gick de till !? Brandslangen har ganska bra tryck faktiskt ;) De är alltid kul med lite fart på jobbet, min melodi! Imorn blir de nya tag, då jävlar ska de blötas ner! Får väl uppdatera om hur de går imorn =)

Mattias har varit in o ombesiktat bilen idag så jag fick skjuts hem *skönt* Barnen fick vara hos Viktoria så vi passa på att äta i stan o handla =) Har nu kommit hem o ska vidare på fotbollsträning! Jävla regnande...

3 veckor kvar...hur gick de till?

Fick veta av chefen, allas vår kära Mattias *Fniss*, att vi ska jobba även vecka 33! känns väl rätt ok faktiskt. Mattias var ju så otroligt snäll o skjutsa mig till Expert idag så jag fick inhandla min nya bärbara dator, den är så himla söt =)

TACK MATTIAS

Veckorna går så himla fort nu att jag vet inte var tiden springer iväg ? Även arbetsdagarna susar iväg...snart är de höst, var har sommaren tagit vägen? Är ju snart augusti! Får se om de blir skola till hösten eller ej, väntar spänt på nästa svar från tandhyg. Få se om de är många som tackat nej till platser där el om jag ska gå tandsk. ? Jag ska försöka ringa CV snart o kolla läget på utbildningarna o hur de ser ut på jobbfronten!  

Sitter vid TV:n nu o skriver, ser på TV o pratar med folk på msn. Hur skönt som helst...vilken frihet! *HAHA* Mattias har varit i sundet o jobbat lite ikväll. SJälv har jag hållt på med datorn mest, nyhetens behag kanske ? Eller ska de fortsätta som en drog ?? Sen fick jag även en trådlös router av Maria, de tackar jag för! Så jag kan surfa utan sladd på min lilla dator.

I helgen åker vi i alla fall till Pite fredag-söndag på en liten semester med Frida, pär o barnen o Micke, Annica o barnen =) Ska bli supermysigt o jag beställer SOOOOL!! Ska ge mig nu annars blir Mattias TOKIG!

lite kort på Stybbe o hans mamma =) Var så mysigt att ha han här hemma. Han är så otroligt söt med sitt valphull, alldeles rund o go. Bodil hade aldrig de hullet! Så de finns hopp att han blir betydligt grövre. Vilket jag VERKLIGEN vill ha.














...nu är de slut på veckan de är dags för lördagsmyyyys ;)

Imorse fick vi sova till 8.20, vilket kändes som en låååång sovmorgon för mig som är van att stiga upp 5 =) Var helt utvilad... Mattias åkte till Bjurfors kl 12 för dom hade hockeymöte sen var de den årliga "Hoffacupen" som i år bestod av brännbollsturnering. Vet inte hur de gick eller hur många lag som deltog eftersom de var så regningt idag så vi stanna hemma =/ Så Mattias år i Bjuris på fest ikväll =)

Har varit barnvakt åt Smilla o Saga mellan 12-16 idag. Passade även på att hämta Doris o Stybbe för Erik o Maria var på bröllop. Marias mamma hämta barnen hos mig kl 16. Var ganska skönt att barnen fick lekkamrater ett tag =) Gick riktigt bra o alla barn skötte sig.

Åkte till Bygdsiljum, när Saga o Smilla for, och åt middag o har varit där ikväll. Är så härligt att fara dit o bara mysa =) Gick en promenad med stavarna oxå när jag lix hade barnvakt. Hade riktigt ont i ändan idag efter förra prommisen, kunde knappt gå imorse!! Skönt när de man känner att man tränat. Gick rätt bra att gå idag ändå, hade lite ont men men. Har inte lämnat igen Stybbe o Doris ännu, får bli imorgon afton nån gång =) Han är såååå söt, ska försöka ta lite kort imorn så jag kan lägga in!

...nu är de fredagsmys...

Glömde skriva att jag o Frida gick runt sundet igår, tog stavarna. Trodde inte jag skulle orka hela vägen men de gjorde jag =) Fick jävligt ont i rumpan kan jag säga *härligt* Vilken fart man får när man går med stavarna! Sen är de så härligt att gå med nån, känns inte lika långt då. TACK FÖR SÄLLSKAPET FRIDA! Får bli fler ggr tycker jag!

Prata med Maria nyss, hennes slingor blev inte riktigt bra =/ Blev ju så bra sist så jag vet inte vad jag gjorde för fel. Har dock inte sett de än så de kan vara Maria som tjollrar =P

Fredag idag, slutar 2 på jobbet då. Rätt skönt att pika alla andra som slutar 4 =P Åkte med syster o Johan hem för dom va lix i stan. Dom köpte sig en ny TV till sovrummet, superfin. Blev själv sugen på en bärbar dator att ha när jag ska plugga. Rätt skönt att ha så man kan surfa därnere oxå, måste kanske skaffa en trådlös router oxå så jag slipper sladdar! Får se hur de blir, hitta en superliten i all fall =)

Nu ska jag gå ner o se film!

Imorn äre freda... =)

Veckorna bara susar iväg! Hinner inte njuta av sommaren alls... fast vädret har ju inte varit särskilt bra så de har varit rätt skönt att jobba! Känns jättekonstigt att de redan är slutet på Juli ?! Vart tog månaderna vägen ?? Är så van att vara ledig hela sommaren, har varit de sista 4 åren pga mammaledighet så de blir lite annars att jobba. Säger som Mattias "Snart börjar jag om o jobba....DÅ börjar semestern" Haha.. nån som är less o va hemma, ganska krävande med 2 små vill jag lova. Är faktiskt rätt skönt att dola på på jobbet o slippa all vardagsstress som städning o tvättning o få äta lunch ifred.. små vardagsgrejer. Den ända stressen nu är väl sommarkilona som börjar göra sig påminnda o alla bussar som ska städas ;)

Kommer nog sakna arbetskamraterna på buss lite. Kanske får söka dit o städa nästa år ?! *Mohahahahaha* Nä men skämt o sido så är de inte de värsta jag jobbat me...mycke värre o tråkigare att jobba hos far! Hade de inte blivit så långa dagar hade jag lätt jobba nästa sommar. Men nu vet jag inte om jag orkar de ?! Kanske.. ?

Nä nu måste jag lägga mig så jag orkar stiga upp imorn!

Regn o regn o regn!!

Börjar trivas riktigt bra på buss nu. Mycke bättre sen den hemska chefen gick på semester =) Är ett härligt gäng som jobbar nu, mycke skämt o ironi *I like it*

Har spelat match idag, spela inte så mycke men de kändes nog, har ju haft uppehåll så man har ju inte tränat ihjäl sig direkt! Var lite tufft att börja om med match efter uppehållet. Skulle ha haft träning i söndags men de var för lite folk! Så jag var duktig o for ut o sprang i alla fall =) Kan säga att mitt tränande o mitt godisätande INTE är bra, tror inte jag kommer kunna hålla nere nålen på vågen längre =/ Känns tungt allting, kan inte stå emot frestelsen av varken godis eller mat eller vin....tänker hela tiden "Imorn" Jo tjena, kommer aldrig bli! MÅSTE skärpa mig!!!

Få se om de blir en sväng till Maria o färga hennes hår imorn, får jag ju träffa Stybbe samtidigt. Så jävla söt han är, längtar så otroligt. Men bara 3 veckor kvar !! =)

Hamlinn tog andra raka segern på travet igår !! Var en underbar känsla att se, missa förra loppet. Har bara sett henne vinna 1 gång tidigare, bara synd att de inte var Camilla som körde. Hon är ju gravid så hon har lämnat över römmarna till Per Gustavsson! Han är ju bra har jag märkt ! ;)











Träning!

Imorse var jag ner till Frida o vägde mig, läääänge sen nu! Hade inte gått upp så mycke men däremot var procenten ändrade...mer fett mindre muskler =( INte helt oväntat me tanke på hur lite jag tränat i sommar. Har ingen ork när jag kommer hem så sent på eftermiddan! Har köpt mig ett par stavar nu så nu blir de promenader på kvällarna. Går bara inne i skogen dock så INGEN ser mig *skratt* Var riktigt jobbigt i all fall =) Älskar när de känns jobbigt!
Har varit med Amanda o kört intrevall träning i kvarnberget ikväll. Var jobbigt o kändes riktigt bra att få röra på sig igen! Vi ska träffas på tisdag o köra igen, men då blir de styrka. Har fått träningsschema av Jon som vi ska köra under uppehållet. De är 3 olika pass. Bra att ha nått att gå efter, lätt att bli lat annars =P Han ville helst att vi skulle köra varannan dag men de kan han FETglömma, när ska man då hinna njuta av sommaren o jobba samtidigt ?

Efter lunch for vi ner på loppis i byn, var Frida, hennes systrar, Mari o mari som hade grejer att sälja. Mycke cultgrejer som jag ÄLSKAR. Fast jag har typ inga.. är så dyrt. Hade ju chansen att handla idag men då är jag så velig! Sen var de inte rätt färger, skulle behöva göra om lite. Skulle vilja göra om i sovrummet så då skulle Fridas lila passa perfa! Kanske får köpa dom då ?! =) Köpte i alla fall lite kläder av Mari Li, 2 par jeans, en kjol, några linnen, träningsbyxor o nå mer.. minns inte riktigt. Marie är ju en jävligt bra försäljare märkte jag...hon prakade på mig allt =P Blev iof inte dyrt 250:- Var ju Diesel jeans!

Fick veta av rörmokaren att vi behöver inte bila upp hela golvet =) Nuförtiden så lägger dom nya rör i taket (så länge man inte har någon toa i källaren) Så då behöver vi inte göra om rören i golvet för där är de bara dusch vatten o sånt, blir ju inte stopp av de! Fast vi måste upp med några plattor för att dosera om där avloppen är. Lutar inte rätt nånstans där nere! Får alltid skrapa vatten efter dusch eller bad *morr* Hade faktiskt sett lite fram emot att byta klinker i källaren  =P

Ska gå ner o se film nu. =)

Avloppet...igen *suck*

Hade stopp i avloppet idag IGEN !! Lånade en avloppsrensare som man kopplar på högtrycken, så dom fick upp de. Tur så vi slapp ringa spolbilen o få upp en massa bajs i källaren. Mattias han märka de innan... Har vi otur måste vi gräva upp golvet i tvättstugan o kolla om rören är trasiga o laga dom. Blir ju inte tvärenkelt att borra sig igenom all betong...inte billigt heller *suck* Blir nytt klinker i källarn som iof är kul. Vi får väl se hur de går. Fick lite smått panik när Mattias messade o skrev att de var stopp. Kan vara parfymflaskan som Mattias råkade spola ner som ligger på tvären o orsakar stoppen. Kanske grävde vi upp gräsmattan i onödan ? Fast tunnan var ju trasig så de var nog bra ändå.. 

Har fått besked från högskolan idag...ser inte ljust ut =/ Är 61:a reserv på tandhygienist så de känns långt borta. Men omöjligt är de ju inte så jag får hålla tummarna! Velar så om jag ska gå tandsköterska om jag inte kommer in?? Måste ringa o kolla upp lite hur de ser ut med jobb, vet ju att de behövs tandsköterskor men frågan är om jobbet står mellan mig o en tandhygienist....vem får de ? Tands. känns som en rätt lugn utb med mycke praktik som man förhoppningsvis får göra i Burträsk så jag är sugen på att gå de. Usch vad jag velar...vad göra?? Bestäm åt mig nån...snälla!!  

 

Akuten...

Lill Tobbe har fått magsmärtor igen =/ var ett år sen han hade de nu, har väl haft de nån gång men inte som nu! Stackarn hade kramper hela kvällen o natten. Mattias åkte med han på akuten kl 1 idag. Jag fick fara från jobbet kl 3 o avlösa han för vi skulle besikta bilen kl 15.30. Mattias han komma tillbaka oxå för vi var inte klara förens kl 17.20...inte så kul att vara instängd i ett rum med 2 barn så länge. Men dom skötte sig otroligt bra!
Tobias har så konstiga magkramper, mellan attackerna är han nästan helt bra men när dom kommer ligger han på golvet o vrider sig av smärta...är så hemskt att se o man kan inget göra =(
Har i alla fall varit på akuten, var tyvärr en dålig doktor som inte hade bra hand med barn. Han fick inte ens känna på magen =/ Sen kom de en barnläkare som var betydligt bättre. Hon fick känna lite, kom fram till att antingen har han outvecklad magmun som gör att magsaft åker upp i matstrupen, blir lite som magkatarr. Eller så kan han ha en vridning på tarmen, väldigt sällsynt men de blir lite som tarmvred! Skulle få en remiss så vi skulle få göra ett ultraljud. Hoppas de inte är allt för långt bort....brukar ju tyvärr vara de. Hoppas verkligen att han inte behöver ha så ont, fick medicin mot magsaften ialla fall som vi kan prova, ska bara tvinga i han den oxå.... Får se hur de går. Har inte sovit särskilt mycke inatt så jag hoppas han mår bättre nu. *lillgubben*

Glömde...

Emelie ringde i söndags för Bodil hade problem med ett öga, var jättesvullen o geggig. Var en grå hinna på ögat så hon skulle ringa till Maria. Hon for dit så jag åkte oxå dit o kikade. Men Maria sa att de var nog bara en skada på ögat som hon fått av nån pinne som skulle läka. Maria tyckte dock hon skulle åka till vet för säkerhets skull. Ska ringa o kolla med Emelie o se hur de gick, hoppas hon bara fick ögondroppar. Bodil såg rund o välmående ut =) Utom att hon var väldigt slö pga skadan, inte den pigga Bodil jag minns. Var lite trist =/ Men vi ska ju ses fler ggr. 

Väntar på besked från skolan oxå få se om jag kommit in på Tandhygienist. Har nog bestämt mig för att gå om jag kommer in =) Är superspänd! Har kommit in på Tandsköterskeutb. på Viva i Umeå, får se om jag går den om jag inte kommer in. Känns ändå bättre med tandhygienst, är ju en högre utb. Fast har hört att de är 2 tuffa år så de blir att ligga i. Hoppas jag klarar o orkar med de! Kommer bli stressigt =/ Men skönt när de är över. Satt just o läste om tandsköterskeutb. Lät som en rätt lugn utbildning me mycke praktik, vilket hade vari skönt...men man vill ju sikta högt ;) 

Har haft besök av Sara ikväll oxå, superkul att hon kika förbi. Var ett tag sen vi sågs, alltid lika kul med många skratt! Prata om utbildningar o hon har kommit in på en utb. i strömsund som hon ska gå så hon flyttar dit senare i höst!

Nä nu ska jag leta film som vi kan se ikväll.. tjolahopp!  

Länge mellan inläggen nu!

Usch vad länge de blir mellan gångerna nu *ajabaja* Har typ aldrig tid när man kommer hem så jäkla sent! Men nu ska jag uppdatera er lite =)

Var på svängen i fredags, startade kvällen hos Jenny o Palle där vi åt grillat. De var riktigt trevligt, synd att inte Maria o Erik fick barnvakt så dom kunde haka på! Nästa gång kanske =) Åkte sen vidare till Tess o satt o drack lite vin med henne innan vi åkte på svängen. Var inte så mycke folk men trevligt var de. Lite dumt att så mycke skulle vara samma helg! Förlorade mycke folk på de. Blev rätt så dragen men inga skandaler =P Blev efterfest hos Cicci med singstar (Börjar vara standard nu) Trevligt men blev lite sent, var hemma 3.30! Inte kul dagen efter, var inte så bakis men trött. Mattias for aldrig på efterfest för han hade kännigar av magkatarr hela veckan så han tog de lugnt. Klokt av han, tänk om man kunde vara de själv. Drack i alla fall inget på efterfesten, kunde kanske ha tagit lite vatten!

Lördag blev en stressig dag, glömde helt bort att äta på morgonen till o med. Åt efter jag hade handlat *skratt* fick sålt Opeln så vi var tvungen köra den till stan kl 2 för hon som köpte den kom med buss från Luleå. Så vi fick ta båda bilarna in, så medans Mattias prata med köparen så handlade jag på Willys! Skulle sen vara tillbaka i byn så jag skulle hinna göra Camilla vacker för hon skulle på bröllop, sen skulle vi skynda oss o hämta Tobbe hos Viktoria o dra vidare till sundet på middag innan 5 för då skulle Johanna åka hem till Ume + att hon skulle hinna klippa mig före. Har haft så jäkla risigt hår så de var skönt att få bort de! Åkte efter middagen förbi hos Maria o Erik för vi skulle hälsa på "Stybbe" Maria höll precis på med maten så våra barn åt middag igen *skratt* var där till 20.30 ungefär så barnen fick leka lite =) Åkte sen hem o bums isäng, var helt slut!!

Letar för fullt efter en ny bil nu, vi byter bil typ varannat år. Mattias gillar bilaffärer, sen är han rätt duktig på de oxå!
På söndag blev de sovmorgon, barnen som till 8 ungefär sen gick dom runt o lekte sen gick dom ner. Själv somnade jag om o vaknade vid 9.30, var nog välbehövligt efter helgen. Hade även glömt att stänga av väckaren så den ringde kl 5 på morgonen så jag var tvungen tänka efter om de var måndag ? SKönt att somna om sen!
Sen blev de att cykla runt Nebo med Camilla o Johan, var 3 fikapauser på vägen. En härlig runda tycker jag, mysigt att vara ute o cykla =) På eftermiddagen blev de smörgåstårta hos Viktoria för Camilla fyller år.

Idag har jag jobbat hela dagen, sen har barnen badat o jag varit ute o sprungit. Var sjukt tungt att springa idag *pust* Måste försöka tvinga mig ut fler ggr så jag inte tappar kondisen. Blir ju inte särskilt mycke tränat nu när jag jobbar!  
RSS 2.0